× Close languages

Holtabs trygghetsavtal håller anläggningen i gång

Holtabs trygghetsavtal håller anläggningen i gång

En kraftanläggning som plötsligt står still kan innebära förlorade intäkter, och problem med att upprätthålla samhällsviktiga tjänster. Holtabs trygghetsavtal är lösningen som säkerställer snabba insatser.

– Vi har både expertkunskaperna och rätt reservdelar, säger Magnus Boije, divisionschef för serviceverksamheten inom Holtab.

En fabrik eller vindkraftspark som står still på grund av att någon komponent fallerat innebär ofta produktionsbortfall. Holtab garanterar att ha reservdelar på lager och att dessa skickas nästa vardag.

– Varje minut räknas ofta när anläggningen står stilla. Våra kunder uppskattar möjligheten att kunna ringa oss direkt om något skulle fela, det blir en extra trygghet, säger Magnus och fortsätter:

– Förutom att vi har rätt reservdelar använder vi vår expertis för att se till att du får den senaste och bästa tekniken. På så sätt kan vi även bidra till att modernisera din anläggning. 

 

Det får du som kund:

Trygghetsavtalet kan tecknas till alla våra anläggningar och innefattar:

Tillgång till vårt omfattande reservdelslager
Vi ser till att lagerhålla rätt reservdelar och komponenter för din anläggning.

Personlig kontakt och snabb assistans
Du får ett direktnummer till vårt serviceteam att ringa om fel uppstår.

Leverans nästa vardag
Vi levererar snabbt, skickar redan nästa vardag efter din beställning.

Ett trygghetsavtal med Holtab är din garanti för driftsäkerhet och lägre kostnader för anläggningen under dess livslängd. Vill du även att vi utför tillsyn enligt gällande föreskrifter eller tar över elanläggningsansvaret, kan vi även avtala om detta.

 

Låter det intressant? 

Kontakta Magnus Boije, tel 0477-550 09, e-post magnus.boije@holtab.se, för att höra mer om möjligheterna med trygghetsavtal.

 

 

 

Vill du veta mer kontakta

Magnus Boije

Magnus Boije

Divisionschef Service

070-461 43 97

magnus.boije@holtab.se

Fler Branschnyheter, Holtab