× Close languages

Holtab utsett till årets karriärföretag för andra året i rad

Holtab utsett till årets karriärföretag för andra året i rad

Holtab är ett av de 100 företag i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på, enligt Karriärföretagen.

– Jag är väldigt glad för att vi uppmärksammas. Vi arbetar målmedvetet för att vara ett av Sveriges bästa företag att jobba på, säger Pernilla Sundén, personalchef på Holtab.

Enligt Karriärföretagen har Holtab en unik förmåga att få medarbetarna att känna sig uppskattade och betydelsefulla. Den som vill ha ett meningsfullt arbete och chansen att utvecklas kan hitta detta på Holtab.

– Jag tycker de träffar mitt i prick med sin motivering. Vi jobbar varje dag med att lyfta fram medarbetarna. Här finns en genuin teamkänsla och utvecklingsmöjligheterna är stora, säger Pernilla Sundén.

Karriärföretagen har sedan 2011 presenterat en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder bästa karriärmöjligheter. Bland ett 1000-tal olika företag har Holtab valts ut bland de 100 främsta och därmed fått titeln Årets Karriärföretag 2024.

– Att vi får utmärkelsen två år i rad känns härligt. Det är ett kvitto på att förra årets fullträff inte var en tillfällighet, säger hon.

Möjliggör energiomställningen
Behovet av förnybar energi ökar, och Holtabs produkter och lösningar är en möjliggörare för ett fossilfritt samhälle. Företaget ser en ökad efterfrågan, både i Sverige och på exportmarknaden. Den stora utmaningen är på många sätt kompetensen.

– Vi har rekryterat många nya medarbetare de senaste åren och kommer att fortsätta att göra det framåt. Det är viktigt för oss att hitta motiverade och kunniga medarbetare och med den här utmärkelsen i ryggen får vi extra energi, säger Pernilla.

Juryns motivering:

Holtab utmärker sig som en arbetsgivare genom att skapa en arbetsplats där medarbetarna känner sig betydelsefulla och värderade. De erbjuder inte bara en plattform för en meningsfull karriär, utan också ett engagerande arbetsklimat där samarbete och trivsel står i centrum. Om du söker en arbetsplats där ditt arbete är uppskattat och din professionella utveckling prioriterad, då är Holtab ett utmärkt val för ditt nästa karriärsteg.

Läs mer om hur det är att jobba på Holtab och ta del av lediga tjänster >>

Mer om Holtab
Holtab utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Huvudkontoret och fabriken är lokaliserat till Tingsryd. Företaget har även produktion i Lidhult och Olofström, kontor på flera orter i Sverige samt i Danmark och Finland. Bolaget grundades 1973 och har idag cirka 300 anställda. 


Denna artikel ingår i artikelserien #JobbapåHoltab – läs gärna fler artiklar här.

Vill du veta mer kontakta

Pernilla Sundén

Pernilla Sundén

Personalchef

070-148 00 30

pernilla.sunden@holtab.se

Fler Holtab, HR