× Close languages

"Ju mer unika krav – desto bättre blir vi"

Med femtio års erfarenhet av att leverera elkraftslösningar till industrin har Holtab fått en framträdande roll inom branschen. Framförallt är det med skräddarsydda produkter som Holtab visat framfötterna.

– Att jobba kundspecifikt kräver hög nivå av engagemang och kunskap, säger Ola Hedqvist som är försäljningsingenjör på Holtab inom industrisegmentet.

Holtab är oberoende gentemot olika fabrikat och kommer med unika lösningar utifrån kundens utmaning. Det finns en mångfald av produkter för kunder inom industrin, allt från kompletta stationsbyggnader till lösa elutrustningar för befintliga byggnader. 

– Vi har ett viktigt och roligt uppdrag. Vi förser svensk industri med elkraftslösningar som är moderna och skräddarsydda, säger Ola Hedqvist.

 

 

Höga krav

Ola Hedqvist lyfter fram att Holtabs produkter ska hålla under lång tid. Kunderna har höga krav. 

– Våra kunder, som kan vara allt från sjukhus och köpcenter till stålverk och pappersbruk, har olika villkor och när man vänder sig till Holtab får de jobba med någon som är expert på elkraft. 

Holtab har under sina femtio år i branschen samlat på sig mycket erfarenhet. Det ger en fördel gentemot konkurrenterna. Samtidigt handlar det om att hela tiden vara uppdaterad. 

– Elkraftsbranschen ändras ständigt och vi håller koll på nya regler och villkor, säger Ola Hedqvist. 

Prefabricerade lösningar

En av fördelarna med att anlita Holtab är att man kan få prefabricerade lösningar som ger högre kvalitet och förbättrad totaleffektivitet. När produkten är på plats är allt avprovat och klart, det enda som återstår är att ansluta matande kablage och jordning av anläggningen. 

– Kompletta stationer kan ofta lösa en lång rad frågor för kunden. Du får en genomtänkt design, det ingår belysning och värme samtidigt som allting kommer monterat och utprovat. Vi kan bygga precis som kunden vill ha det, säger Ola Hedqvist.

 

Läs mer

Läs mer om vad vi erbjuder för lösningar till industrin >>

 

 

Vill du veta mer kontakta

Ola Hedqvist

Ola Hedqvist

Industri

072-973 73 33

ola.hedqvist@holtab.se

Fler Branschnyheter