× Close languages

Bra start för Holtabs service- och installationssatsning

Bra start för Holtabs service- och installationssatsning

Holtabs kraftansträngning för att hjälpa fler kunder med installation och service möts av stort intresse.
– Vi har en snabb organisation och är tillgängliga, säger Björn Karlsson, vd för Holtab Service.

För ett och ett halvt år sedan inledde Holtab sin satsning på att hjälpa fler kunder med installation, retrofit och service.  Att skapa bolaget Holtab Service har visat sig vara ett steg i rätt riktning, kan Holtab konstatera efter flera lyckade kundprojekt. 

– Kunderna uppskattar att de kan fokusera på sin kärnverksamhet medan vi tar hand om arbetet med elkraften. Vi håller ihop helheten och ser till att detaljerna blir lösta, säger Björn Karlsson.

 

Unik kunskap

Syftet med det nya bolaget är att hjälpa kunder med montage och installation ute på plats, alltså att Holtab följer med produkten från fabriken i Tingsryd. Dessutom uppgraderar Holtab befintliga anläggningar med ny teknik. 

– Vi blir mer proaktiva. Vi hjälper inte bara till med att ta fram ny utrustning och sätter ihop det i smarta produkter, utan installerar och driftsätter samt utbildar kundernas personal om det behövs. Vi genomför också retrofit/uppgradering, säger Björn Karlsson.

 

Oberoende 

Den ständigt skiftande marknaden är något som Holtab i över 40 år tagit sig an på ett offensivt sätt. Genom sitt oberoende gentemot olika fabrikat kan Holtab alltid använda sig av de mest lämpliga lösningarna i varje projekt. 

Många svenska företag, bland annat inom industrin, har ett stort behov av att uppgradera sina elkraftsanläggningar för att förhindra potentiellt kostsamma avbrott i produktionen. Men att avsätta projektledare för att hålla ihop projektet och att hitta montörer, elfirmor eller konsulter som är uppdaterade på den senaste tekniken kan vara en omständlig process.  

– Det leder ibland till att elkraftsmoderniseringen prioriteras ned. Med oss ingår allt, vi bistår med egna projektledare och kan vara med från början till slut. Då tar vi även hand om markarbeten och demontering av gammal utrustning. 

Kommande år kommer digitaliseringen att öka i styrka vilket leder till större krav på säker övervakning av anläggningar och fjärrstyrning. Något som Holtab står rustade för.

– Vi har ett väloljat samarbete med utvecklare av produkter och tjänster och kan hjälpa våra kunder att framtidssäkra elförsörjningen, säger Björn Karlsson, vd på Holtab Service.

 

Läs gärna mer om vårt erbjudande inom: 

Installation och entreprenad >
Service och eftermarknad >

Vill du veta mer kontakta

Fler Holtab