× Close languages

"Vi ser fram emot spännande möten på eComExpo"

På eComExpo 27–28 september finns Holtab med för att presentera innovativa elkraftslösningar för transportsektorn. “Vi underlättar omställningen till fossilfria transporter”, säger Carl-Fredrik Gyllenhammar på Holtab.

Mässan på Arlandastad utanför Stockholm går av stapeln för andra gången och är en möjlighet för beställare, entreprenörer och leverantörer att mötas.

– Vi hoppas få höra om branschens utmaningar och dela med oss av lösningar vi varit med och tagit fram. Holtab har jobbat under lång tid med lösningar för fordonskörning, säger försäljningsingenjören Carl-Fredrik Gyllenhammar, som tillsammans med Mattias Hansson, ansvarar för området emobility på Holtab.

 

Hållbara transporter

Inriktningen på eComExpo är hållbara transporter, något som Holtab arbetar intensivt med. På mässan har Holtab ett fem personer starkt team. 

– Det är första gången vi är med på eComExpo och det ska bli roligt att visa upp vår portfölj med lösningar, säger Carl-Fredrik. 

Vad ger du för tips till potentiella och nuvarande kunder inom emobility?
– Var proaktiv och tänk långt framåt. Gör det inte för smått och räkna med att det tar ett tag att få laddinfrastruktur på plats. Det handlar bland annat om leveranstider, tillstånd och markupplåtelseavtal.

 

Brett erbjudande

Holtab är en del av Power Circle som arbetar med att utforska och driva elektrifieringens framtidsfrågor. Power Circle samlar cirka 100 företag inom energibranschen. 

– Vi erbjuder både att bygga och utrusta nätstationen men också markarbeten och andra förberedelser på sajten. Vi installerar och kör igång stationen när den är på plats och efteråt finns vi tillgängliga för eventuella serviceärenden samt framtida moderniseringar, säger Carl-Fredrik. 

Mässan äger rum 27–28 september på Scandinavian XPO, Arlandastad. Du hittar oss i vår monter A12 mellan 8.30 och 17.00 båda dagarna.

Läs mer om Holtabs emobilitylösningar: ”Det sker en e-revolution just nu”

 

 

 

Fakta

  • Transportsektorn elektrifierades i rekordtakt under 2022. Totalt rullar nu 450 000 laddbara fordon på vägarna i Sverige, enligt branschorganisationen Power Circle.
  • Utbyggnaden av publik laddning ökade under 2022, men inte i samma takt som de laddbara fordonen.
  • Antalet publika laddpunkter ökade med 27 %, det innebär 3 882 nya laddpunkter, vilket är en större utbyggnad än något tidigare år.

 

Om mässan eComExpo

eComExpo är kanske landets största mötesplats för dig som vill veta mer om hållbara transporter. Förutom utställare och möjlighet till provkörning av eldrivna fordon av alla slag, finns här ett digert seminarieprogram. Fler än 25 seminarier på två scener med samtal om allt från vätgas och megawattladdning till drönarleveranser.

Läs mer på ecomexpo.se →


Vill du veta mer kontakta

Carl-Fredrik Gyllenhammar

Carl-Fredrik Gyllenhammar

Spårtrafik • Emobility

073-232 78 48

carl-fredrik.gyllenhammar@holtab.se

Fler Branschnyheter