× Close languages

Michaela ligger alltid steget före

Michaela ligger alltid steget före

#JobbapåHoltab: Michaela Pulkkinen ser alltid till att ligga steget före i sitt arbete. Som projektledare på Holtab handlar det om att få projekten att flyta så smidigt som möjligt, från överlämningsmöte till leverans.

Vad var det som lockade med Holtab?
– För ett år sedan fick jag ett samtal om att Holtab ville att jag skulle söka jobbet som projektledare och jag var sugen på att göra något nytt. Jag hade i mitt tidigare arbete redan fått en positiv bild av Holtab och jag ville gärna vara med på tåget.

Vad gör du i din roll som projektledare?
– Det gäller att koordinera projektet och se till att alla inblandade har rätt förutsättningar att göra sitt jobb. Samtidigt krävs det att jag håller ihop ekonomin och ser till att kontaktvägarna är smidiga och fungerar.

Hur är det att arbeta på Holtab?
– Holtab är en arbetsgivare som är måna om sin personal samt ligger i framkant i den tekniska utvecklingen, vilket gör att jag trivs bra. Ett bevis på det förstnämnda är det långa introduktionsprogrammet för de anställda som gör att man känner sig välkommen.

2018-05-03 Tingsryd Holtab. Foto: Jonas Ljungdahl

Foto: Jonas Ljungdahl

Vad gör dig till en bra projektledare?
– Att jag hela tiden försöker ligga steget före och ser till att kommunikationen flyter mellan alla inblandade i projektet.

Vad är det roligaste med ditt arbete?
– Att det händer olika saker hela tiden i kombination med att få koordinera de olika projekten.

Skulle du rekommendera Holtab till en tidigare kollega eller vän?
– Det skulle jag definitivt kunna göra. Holtab är ett företag som vill växa och vågar satsa på teknisk utveckling. Sedan kanske Tingsryd är något avlägset ibland, skrattar Michaela.

Faktaruta

Namn: Michaela Pulkkinen, 34 år
Yrkesroll: Projektledare
Bor: I Jät mellan Växjö och Tingsryd
Gjorde innan Holtab: Projektledare på ett entreprenadbolag som jobbar med lokalnätsprojekt.

Denna artikel ingår i artikelserien #JobbapåHoltab – läs samtliga artiklar här.

Fler Holtab, HR