× Close languages

Björn Karlsson är vår nya servicechef

Björn Karlsson är vår nya servicechef

Han har varit distriktschef, elektriker och konstruktör. Hela Björn Karlssons arbetsliv har kretsat kring roller som den han nu axlar på Holtabs nya service- och installationsavdelning. Nu ser han fram emot att ge kunderna bästa möjliga service.

Du är ny på jobbet. Vilken roll kommer du att ha på Holtab?
– Min roll är att bygga upp vår nya avdelning för service och installation. Det är ett helt nytt verksamhetsområde så vi kommer att rekrytera nya kollegor och bygga upp en organisation. Sedan blir det fullt fokus på våra kunder. Med vår nya avdelning på plats kommer vi att kunna ge ännu bättre service än tidigare, bland annat genom att hjälpa till med att installera de produkter vi säljer. Vi har även ambitionen att bli ännu mer proaktiva och komma med förslag på smarta lösningar för våra kunders anläggningar.

Hur kommer det sig att du hamnade på Holtab?
– Jag har kontakter på Holtab sedan tidigare och jag fick frågan om jag var intresserad av den här möjligheten. Efter att jag och vår vd Patrik diskuterat hur rollen skulle se ut valde jag att tacka ja till uppdraget. Det är ett fantastiskt företag jag kommit in i. Jag tycker man är väldigt långt fram med sina processer och rutiner, det är ordning och reda, och dessutom har man ett positivt sätt att se på sina medarbetare.

Holtab har ju sina lokaler i Tingsryd, men du kommer att utgå från Linköping. Hur påverkar det ditt arbete?
– Eftersom vi har våra kunder i hela landet, och även utanför gränserna, så innebär mitt jobb resor oavsett var jag utgår från. Inledningsvis kommer jag att tillbringa en hel del tid i Tingsryd för att lära känna företaget och komma in i verksamheten tillsammans med mina nya kollegor. Min ambition är att vi inte ska resa i onödan utan använda digital teknik för att kunna kommunicera på ett effektivt sätt.

Faktaruta

Namn: Björn Karlsson, 60 år
Familj: Frun Katarina och utflyttade sonen Felix
Bor: Linköping
Roll på Holtab: Nybliven chef för Holtabs nya service- och installationsavdelning
Gjorde innan Holtab: Lång arbetslivserfarenhet som distriktschef, lokalchef och administrativ chef på Caverion.
Intressen: Segling, skidåkning och renovering.

Läs mer
Holtab startar ny serviceavdelning

Vill du veta mer kontakta

Fler Holtab