× Close languages

”Kom och diskutera möjliga tekniska lösningar”

”Kom och diskutera möjliga tekniska lösningar”

Den 8–10 oktober är Holtab på plats på Elmia Nordic Rail – järnvägsmässan som bjuder på de senaste innovationerna inom järnvägstransporter. Vi bad Mattias Hansson, vår Försäljningsingenjör inom Infrastruktur och Förnybar energi, berätta mer.

Hur ser Holtabs erbjudande ut inom järnvägssektorn?
– Vi erbjuder prefabricerade anläggningar för både signal- och kraftförsörjning. Vår målsättning är att leverera så nyckelfärdiga lösningar som möjligt, med produkter som tillverkas i vår fabrik i Tingsryd. På så sätt optimerar vi den totala projektkostnaden samtidigt som vi håller hög kvalitet.

Vad kommer ni att visa i Holtabs monter?
– Med oss på mässan har vi ett mindre teknikhus av modellen HMIC. Det är utvecklat framför allt mot Trafikverket men har många tillämpningar, som till exempel teknikhus för signalutrustning och kraftförsörjningsanläggningar. 

Vad är Holtabs styrka som leverantör?
– Vi har en bred produktportfölj med stort fokus på att leverera kompletta anläggningar som är anpassade efter våra kunders krav och önskemål. Men också att vi har lång erfarenhet och många referenser. Det gör att vi kan leverera på tid, inom budget och med hög kvalitet.

Vad ser du själv fram emot på mässan?
– Att träffa kunder och kollegor i branschen! Det är alltid lika givande att diskutera kommande projekt och möjliga tekniska lösningar. Vi har många intressanta referensprojekt både i Sverige och i övriga Norden, och berättar gärna mer när vi ses, avslutar Mattias.

Du hittar Holtab i monter B04:30.

Om mässan

Elmia Nordic Rail är Nordens enda renodlade järnvägsmässa. Bland utställarna finns allt från konsulter, tjänsteföretag, fordonstillverkare och systemleverantörer till banbyggare med produkter och lösningar inom järnvägstransport. 

Klicka här för biljetter och mer information om Elmia Nordic Rail.

Vill du veta mer kontakta

Mattias Hansson

Mattias Hansson

Spårtrafik • Emobility • Förnybar energi

072-394 50 13

mattias.hansson@holtab.se

Fler Branschnyheter, Holtab