× Close languages

Plug and play på riktigt

Plug and play på riktigt

Försäljningsingenjören Mikael Thorsell Gustavsson tror på plug and play. Kunder ska kunna få sin station levererad och sedan krävs bara ett tryck på knappen. “Kompetensen hos Holtab gör det möjligt”, säger han.

För Mikael är det viktigt att hålla sig ajour med vad leverantörer och samarbetspartners har för teknik och vad för nya lösningar som finns att tillgå.

– Kunderna kommer till oss för att få vägledning. Vi lyssnar in och känner efter vad för tekniska lösningar som kan fungera. Vi förädlar och erbjuder kunden något som är smidigt, säger han.

 

Prefabricerade lösningar

Holtab erbjuder elkraftsprodukter som byggs på plats i Holtabs fabriker. De prefabricerade lösningarna kommer kvalitetssäkrade och färdigtestade till kunderna.

– På det sättet är det plug and play på riktigt, säger försäljningsingenjören.

Han framhåller att Holtabs kunnande inom prefablösningar är mycket värt när elkraftsbranschen är het. Ett byggprojekt behöver flyta på smidigt eftersom det är många människor som involveras – medarbetarnas kompetens är efterfrågad.

– Ett projekt måste vara effektivt. Att jobba med prefabricerat är smart eftersom det kortar byggtiden och frigör kompetens.

 

 

Tekniskt framstående

Mikael jobbar med Anders Haglund och Ola Hedqvist för att sälja Holtabs lösningar till industrin. Han kommer också att bidra med sin säljkompetens när det gäller laddbara transporter, emobility.

– Vi är tekniskt i framkant och ger hög service till kunderna. Det är en välkomnande känsla på Holtab, den känner man av både som anställd och som kund eller leverantör till oss, säger han.

Mikael har ansvar för Storstockholm och norrut, samt hans eget närområde i Västergötland. Han har kontor i Mariestad.

– Jag har varit ifrån Holtab i fyra år för arbete för ett annat bolag inom branschen. Nu är jag tillbaka och det känns riktigt bra. Holtab har vuxit mycket på kort tid, säger han.


Fakta: 

Namn: Mikael Thorsell Gustavsson, 49 år
Roll på Holtab: Försäljningsingenjör inom industrisegmentet
Tidigare jobb: De senaste fyra åren var han säljare på ett annat bolag inom elbranschen, innan det var han på Holtab.
Bor: Töreboda i Västergötland
Familj: Fru och två döttrar, 20 och 16 år
Fritid: Engagerad i idrott, framför fotboll, samt i döttrarnas aktiviteter


Denna artikel ingår i artikelserien #JobbapåHoltab – läs gärna fler artiklar här.

Fler Holtab, HR