× Close languages

Holtab inleder samarbete med skidstjärnan Stina Nilsson

Holtab inleder samarbete med skidstjärnan Stina Nilsson

Holtab inleder ett sponsorsamarbete med den svenska världsstjärnan i längdskidor, Stina Nilsson. Samarbetet innebär att man tillsammans ska arbeta vidare med Holtabs starka samhällsengagemang där Stina ska agera som ambassadör.

– Stina Nilsson är en oerhört folkkär profil som både sprider glädje och inspiration. Hennes starka vilja att nå resultat, i kombination med en ödmjuk personlighet, inspirerar inte bara hela svenska folket utan även oss på Holtab, säger Anders Holmberg, ägare och styrelseordförande Holtab.

Stora framgångar
Stina Nilsson, 24 år, är född och uppvuxen i Malung i Dalarna. Hon nådde fantastiska framgångar vid vinter-OS i Pyeonchang med guldmedalj i sprint, silver i stafett och sprintstafett samt brons vid 30 km klassiskt.

På övriga meritlistan finns bland annat en bronsmedalj i sprintstafett vid vinter-OS i Sotji 2014, tre silvermedaljer i sprint, stafett och sprintstafett vid VM 2015 och en silvermedalj i stafett vid VM 2017.

Ständig utveckling
Passionen i livet är hälsa och träning och hon strävar hela tiden efter att utvecklas i sin roll som elitidrottare. Samarbetet med Holtab avser att gynna förutsättningarna för en fortsatt skidkarriär och förhoppningen är att bidra till ännu större framgångar i skidspåren framöver.

– Det ska bli spännande att jobba tillsammans med Holtab. Jag är väldigt imponerad och inspirerad över företagets fina samhällsengagemang. Min förhoppning och målsättning är att vara en god ambassadör för Holtabs engagemang för samhälle och miljö, säger hon.

Känner stolthet
På Holtab finns ett starkt samhällsengagemang som involverar samtliga medarbetare, företagsledning, styrelse och ägare. Att ständigt söka nya möjligheter genomsyrar verksamheten.

– Vi är väldigt imponerade av Stina och känner en stor stolthet över vårt samarbete. Det ger extra energi och motivation att tro på vårt sätt att arbeta, med en stark vilja och ett gott samarbete kommer man långt, säger Anders Holmberg.

Vill du veta mer kontakta

Patrik Persson Moberg

Patrik Persson Moberg

VD

070-216 62 14

patrik.persson@holtab.se

Fler Hållbarhet, Holtab