× Close languages

Holtab på Elmässan: ”Vi vill hjälpa kunderna med deras utmaningar” 

Holtab på Elmässan: ”Vi vill hjälpa kunderna med deras utmaningar” 

Den 28–29 augusti är det dags för Elmässan Norr i Umeå, och Holtab finns på plats för att nätverka och diskutera smarta lösningar inom kraftöverföring. Vi tog ett snack med Andreas Öberg, som är vår försäljningsingenjör i norra delarna av landet.

Vad kommer ni att presentera i montern?
 Produktmässigt kommer vi ha vissa lågspänningsställverk på plats i montern men det vi framför allt vill med mässan är att träffa kunderna och samtala om utmaningarna som de har och hur vi kan stötta med vårt produkterbjudande. Allt från lågspänningsställverk till större komplett prefabricerade elanläggningar, säger han.

Vad ser du själv fram emot på mässan? 
– Att träffa de norrländska kunderna, både nya och befintliga. Vi har ett kontor i Örnsköldsvik sedan ett år tillbaka, vilket alla kunder inte vet. Elmässan är ett jättebra tillfälle för oss att möta våra kunder och även få feedback på våra produkter och lösningar. Vi vill också ha en aktiv dialog med kunderna om hur de kan framtidsanpassa sina nätstationer för morgondagens behov och även om hur vi på Holtab kan stötta med vårt nya service- och installationserbjudande

I vilken monter hittar man dig och Holtab?
 
– B:21. På plats i montern finns även Holtabs Anders Haglund, Andreas Thern och Peter Ackebjer. Vi hoppas på många besök. 

Om Elmässan Norr 

Elmässan är Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Mässan har arrangerats sedan 2004 då den lanserades i Stockholm och har varje år vuxit sig större och starkare och är idag en självklar mötesplats för hela elbranschen. 2017 lanserades Elmässan Norr i Umeå på Nolia.

Klicka här för registrering och fri entré. 

Klicka här för ytterligare information om mässan. 

 

Fler Branschnyheter, Holtab