× Close languages

Ha en skön sommar!

Ha en skön sommar!

Det är snart dags för sommarledighet men innan dess vill vi tacka alla våra kunder, leverantörer och andra för ett fantastiskt samarbete under första halvan av 2023. I år firar vi 50 år och vi gläds över hur långt vi kommit tillsammans.

På en av årets ljusaste dagar får jag möjligheten att sammanfatta det som gått av vårt 50:e år som bolag. Med en härlig jubileumsfest i färskt minne kan vi se tillbaka på ännu ett år av stark efterfrågan. Det är ett privilegium att våra lösningar och produkter är efterfrågade och att vi kan bistå med vår kunskap. Vi känner av de starka förväntningar som finns på oss. För att möta en rekordstor efterfrågan har vi utökat med två nya produktionsenheter på kort tid, först i Lidhult 2021 och sedan i Olofström i slutet av 2022.

Det finns alltid utmaningar med att växa, och vi jobbar hårt för att alla bitar i organisationen ska komma på plats. Vi har rekryterat många nya medarbetare, teamen svetsas samman, våra system och våra processer stadgas upp.

Vi är fast beslutna om att jobba långsiktigt för att kunna hjälpa alla på marknaden att få fram innovativa, hållbara lösningar. Vi har våra kunder i centrum – så har det varit sedan vi startade 1973 och så kommer det vara även i framtiden.

Med härliga minnen från vårt jubileumsfirande stänger jag nu igen kontoret för sommarledigt.

Stort tack för en bra start på 2023!

Patrik Persson
Vd, Holtab

Fler Holtab