× Close languages

”Vi hoppas på många kundmöten och kluriga case"

”Vi hoppas på många kundmöten och kluriga case

Den 7–10 maj finns Holtab på plats i Göteborg på Elfack 2019 – mötesplatsen för dig som verkar i framtidens el- och energibransch. Ses vi där?


– I år satsar vi större än någonsin med många intressanta programpunkter i montern. Vi hoppas få träffa så många kunder som möjligt, både nya och befintliga, och höra mer om deras utmaningar och vad de behöver för lösningar i framtiden. Hela branschen är i ett förändringsskede och för att kunna tänka nytt behöver vi slå våra kloka huvuden ihop. Vad kan vi åstadkomma tillsammans?, säger Andreas Thern, försäljningschef Sverige, Holtab.

Kan du nämna något av det ni kommer att presentera i Holtabs monter?

– Vi kommer bland annat ha med oss en Augmented Reality-presentation skapad med den allra senaste AR-tekniken, som visar vad Holtab kan leverera och bidra med i samhället. Kom gärna förbi och testa. Vi kommer också presentera vårt nya segment Service och installation, med bland annat retrofit till nätstationer. Utöver det kommer vi att berätta mer om hur vi ser på laddinfra-utvecklingen, våra kundanpassade lösningar till industrin och så förstås våra nätstationer samt större fabriksbyggda plug and play-stationer. Jag vill också passa på att tipsa om vår afterwork i montern klockan 16.30, tisdag till torsdag – det brukar vara väldigt lyckat. Oavsett om du söker kompetensutveckling, produktlösningar eller bara vill mingla och ha det trevligt så är du varmt välkommen.

I år anordnar Holtab och Elfack ett event på mässan som riktar sig till kvinnor i elbranschen. På scen står Stina Nilsson och Saira Alladin, den ena världsstjärna i längdskidor, den andra Årets Kraftkvinna 2018. Vad är bakgrunden till detta och vad hoppas Holtab bidra med?

– Det är en jätteutmaning att lyckas attrahera kvinnor till teknikföretag, inte minst till elbranschen, och det vill vi förändra. Diversitet behövs i alla bolag, både när det gäller kön, ålder, bakgrund och kultur. Stina och Saira kommer att prata om hur det är att vara kvinna i en mansdominerad bransch och om hur man hanterar motgångar och vänder dem till framgång. Vi hoppas kunna bidra till en bra diskussion och att vi så småningom kan se en förändring där fler och fler kvinnor tar plats även i vår bransch.

Vad ser du själv fram emot på mässan?
– Elfack är ett fantastiskt tillfälle att träffa och lyssna av kunder och branschkollegor, och jag ser fram emot att diskutera hur vi på Holtab kan hjälpa till med framtidens utmaningar. Det brukar alltid dyka upp ett och annat klurigt case, det hoppas jag på den här gången också. Kom gärna in och framför era önskemål och krav, så ska vi se till att lösa det, säger Andreas.

 

Missa inte

Se hela programmet för Holtabs monter, klicka här. Du hittar oss i monter B05:20.

Exklusivt pep talk för kvinnor i elbranschen, anmäl dig härantalet platser är begränsade.

 

Om Elfack

Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25 000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskap.

Mässan pågår mellan 7 och 10 maj. Här hämtar du din gratisbiljett till mässan, klicka här.

För mer information om öppettider och Elfack, klicka här.

Fler Branschnyheter, Holtab