× Close languages

Skräddarsydda lösningar till industrin

Kraftfulla lösningar åt industrin, det är vårt viktiga uppdrag. På Holtab erbjuder vi moderna, hållbara och skräddarsydda lösningar med ställverk, transformatorstationer och teknikhus.

Komplett och
långsiktig partner

Vi brukar säga att vi är det lilla bolaget med det stora bolagets resurser. Som oberoende gentemot olika fabrikat bygger vi våra produkter utifrån din utmaning och vår gemensamma kunskap. Utmana oss gärna!

Vi vill leverera
det lilla extra

Vi vet att tillförlitligheten och prestandan i våra produkter i många fall helt avgörande för våra kunders framgång och lönsamhet. Det betyder bland annat att vi ser till att leverera det vi lovat. Och mer därtill. 

Samarbete
lönar sig

Vi gillar att jobba nära våra kunder och samarbetspartners. Genom att ha örat mot rälsen och lyssna av behoven när det gäller allt ifrån materialkrav till väl utvecklad teknik kan vi ge förslag på lösningar som både funkar nu och håller över tid.

Kraftfulla lösningar åt industrin

En viktig förutsättning för all verksamhet är tillgången på energi. Med kundanpassade lösningar skräddarsyr vi antingen kompletta elanläggningar eller paketlösningar med mellan- och lågspänningsprodukter.

Prefabricerade lösningar

Med industriellt byggande i vår fabrik i Tingsryd skapar vi innovativa produkter som lever upp till högsta möjliga kvalitet, funktionalitet och säkerhet. Jämfört med att bygga en motsvarande produkt på plats är detta ytterst effektivt.

Byggkraft och tillfällig el

Vid behov av en tillfällig anslutning är våra flexibla och kundanpassade produkter en smart lösning. Oavsett om det handlar om ett längre projekt eller en kortare insats har vi det som krävs – såväl utrustning som erfarenhet och kunskap om nätägarens krav.

Lågspänningsfördelning

Behoven av lågspänningsställverk kan vara väldigt individuellt och därför har vi utvecklat en lång rad alternativa upplägg. Vi har huvud- och fördelningsställverk som passar allt från tyngre industrier till servisställverk och distributionscentraler.

Från idé

till verklighet

Det är många byggstenar som ger Holtab styrka. Grunden är vårt löfte som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Det är med detta som utgångspunkt vår kedja från start till leverans och uppföljning utförs.

vi erbjuder

installation

och service

Vi erbjuder en rad servicetjänster som både kan hjälpa till med att effektivisera din befintliga anläggning – och förlänga livscykeln på den. Från komplettering och ombyggnation, till underhåll och renovering.

Hitta din lösning med oss:

Anders Haglund

Anders Haglund

Industri

070-590 80 83

anders.haglund@holtab.se

Ola Hedqvist

Ola Hedqvist

Industri

072-973 73 33

ola.hedqvist@holtab.se

Mikael Thorsell Gustavsson

Mikael Thorsell Gustavsson

Industri

070-658 54 86

mikael.thorsell.gustavsson@holtab.se

Mika Nieminen

Mika Nieminen

Finland

+358 40 024 40 08

mika.nieminen@holtab.fi

Ebbe Klarskov

Ebbe Klarskov

Danmark

+45 30 702 839

ebbe.klarskov@holtab.dk