× Close languages

Industri

Industrin kräver en driftsäker anläggning för att garantera en kostnadseffektiv och säker produktionsprocess. På Holtab skräddarsys sådana lösningar med ställverk, transformatorstationer och teknikhus till energikrävande processer.

Vårt erbjudande innefattar alltifrån serviscentraler och lågspänningsställverk till kompletta större elanläggningar.

Vårt erbjudande innefattar alltifrån serviscentraler och lågspänningsställverk till kompletta större elanläggningar.

Olika lösningar för olika uppdrag

100 % flexibilitet är ofta ett måste när en större industrianläggning eller byggprojekt ska strömförsörjas. Därför optimerar vi varje lösning efter det specifika kundbehovet.

Det bästa innehållet – varje gång

Som oberoende gentemot olika fabrikat, bygger vi våra produkter utifrån vår egen kunskap. Därför erbjuds alltid teknikinnehåll väl valt utifrån kvalitet och tanke på en optimerad investering.

Personsäkerhet är en ledstjärna

Lika trygg som i valet av teknik kan våra kunder vara med säkerheten. Branschens alla normer och standarder uppfylls naturligtvis och säkerhetsarbetet är en viktig ledstjärna hos oss.

En styrka med specialanpassade kundlösningar

En styrka med specialanpassade kundlösningar

Vi är specialist på elkraftslösningar till bygg- och industrisektorn. Med kundanpassade lösningar skräddarsyr vi antingen kompletta elanläggningar eller paketlösningar med produkter för mellan- och lågspänningsutrustningar.
Gruva

Gruva

Det ställs extremt höga krav på strömförsörjningen i en gruva. Materialet måste vara robust för att klara de yttre påfrestningarna och det måste också vara enkelt att flytta utrustningen i takt med att brytningen avancerar längre in i berget. Det behöver också vara produkter som är enkla att installera. Vårt koncept möter alla dessa måste-krav.
Reservkraft

Reservkraft

Att aktivt arbeta för minskad sårbarhet mot elavbrott har blivit allt viktigare och för vissa typer av verksamheter är det också ett krav att reservkraft finns tillgängligt. Våra produkter inom området erbjuder en stor flexibilitet och kan enkelt integreras i befintlig kraftutrustning, vilket säkrar kontinuerlig drift utan avbrott även vid underhållsarbete. För en mer estetisk exteriör kan utrustningen levereras i prefabricerade byggnader. Vi erbjuder både standardmått och specialanpassningar, med möjlighet att välja såväl form som färg.
Byggkraft och tillfällig el

Byggkraft och tillfällig el

Vid behov av en tillfällig anslutning är våra flexibla och kundanpassade produkter en smart lösning. Oavsett om det handlar om ett längre projekt eller en kortare insats har vi det som krävs – såväl utrustning som erfarenhet och kunskap om nätägarens krav. En tillfällig anslutning innebär att få snabb tillgång till el under en begränsad tid, vilket förutsätter smidiga och lättinstallerade produkter – som enkelt kan flyttas vid behov.
Leverans av ställverk när sjukhus moderniserar

Leverans av ställverk när sjukhus moderniserar

Hitta din lösning ihop med oss

Anders Haglund

Anders Haglund

Industri

0477-550 26

anders.haglund@holtab.se

Ola Hedqvist

Ola Hedqvist

Industri

0477-550 23

ola.hedqvist@holtab.se

Ebbe Klarskov

Ebbe Klarskov

Danmark

+45 30 702 839

ebbe.klarskov@holtab.dk

Mika Nieminen

Mika Nieminen

Finland

+358 40 024 40 08

mika.nieminen@holtab.fi