× Close languages

“När man tänker på ställverk ska man tänka på Holtab”

“När man tänker på ställverk ska man tänka på Holtab”

Det är dags för Elmässan i Kista. Holtab är på plats för att visa upp sitt breda sortiment och diskutera framtidens elförsörjning. Anders Haglund, försäljningsingenjör Industri, ser fram emot mässan där Holtab sticker ut lite extra.

Den 16–17 oktober finns Holtab på plats i Kista. Det för att visa upp sitt sortiment med lågspänningsställverk, hur man bygger smarta prefabricerade teknikhus och, så klart, för att prata kraftförsörjning med såväl befintliga som nya kunder.

– När man tänker på ställverk, då ska man tänka Holtab, säger Anders Haglund som kommer att vara på plats.

Han tycker att mässan i Kista är smidig med relativt små montrar där man lätt tar sig runt och kan ta del av många olika produkter och lösningar.

– Jag gillar att vi stöter på etablerade kunder som kommer förbi och hejar. Det är också ett bra tillfälle att bredda kundbasen genom alla konsulter, elinstallatörer och slutkunder vi träffar. De vill diskutera olika projekt de håller på med, eller som de vill göra i framtiden.

På mässan i Kista sticker Holtab ut lite från mängden. Jämfört med Elfack i Göteborg, som hålls vartannat år, är det fler som håller på med belysning och elinstallationer på mässan i Kista.

– Det är kul att vi utmärker oss. Det blir bra möten med nya kunder, säger Anders Haglund.

Du hittar Holtab i monter K:06, och platsen för mässan är Kistamässan.

Läs mer

Kundcase: Holtab levererar ställverk när sjukhus moderniserar

Servisställverk typ HMS eller CMS – detta är skillnaden

Läs mer om Elmässan och hämta din kostnadsfria entrébiljett till mässan.

Fler Branschnyheter