× Close languages

”Ta chansen att prata med våra kunniga säljare”

”Ta chansen att prata med våra kunniga säljare”

Den 17–18 oktober deltar Holtab på Elmässan i Stockholm. Vi bad Andreas Thern, försäljningschef Sverige, berätta vad han och kollegorna kommer att presentera då.

– Vi vill framför allt visa bredden av vårt erbjudande, att vi gör mycket mer än att bara leverera material eller en produkt. Vi kan självklart bygga precis det våra kunder beställer, men vi gillar att få utmaningar och att svara upp till våra kunders unika krav och behov. Att vi utvecklar produkterna precis enligt våra kunders specifika önskemål gör att alla lösningar blir unika.

Kan du nämna några specifika produkter som ni kommer att visa i Holtabs monter?
– Vi kommer att visa två olika typer av ställverk. Dels vårt CMS-ställverk och dels vårt kompakta servisställverk, byggt utifrån vårt egna modulbaserade system HMS, som vi utvecklat framför allt för kommersiella byggnader och lättare industrier. Vi kommer även att ha säljare på plats som är väldigt branschkunniga och jobbar med att ta fram nyckelfärdiga lösningar tillsammans med våra kunder. Vi pratar gärna specifika lösningar med dig, så ta chansen och kom förbi.

Vad ser du själv fram emot på mässan?
– Elmässan brukar vara ett bra sätt att hålla örat mot rälsen och ta reda på vad marknaden behöver och vill ha. Jag ser fram emot att träffa kunder, både befintliga och nya, och lyssna på deras önskemål och behov, så att vi kan leverera ännu bättre lösningar i framtiden. Det ska som vanligt bli otroligt lärorikt och spännande att ta del av våra kunders utmaningar. Det brukar alltid dyka upp en och annan klurig fråga, säger Andreas Thern.

Du hittar Holtab i monter K:06, och platsen för mässan är Kistamässan.

Hämta ut din kostnadsfria entrébiljett här.

Fler Branschnyheter