× Close languages

Välkommen till Holtab och vår rekryteringsträff för kvinnor

Välkommen till Holtab och vår rekryteringsträff för kvinnor

Tillsammans med Montico vill vi skapa möjlighet för kvinnor att ta plats i elbranschen. Därför har vi satsat på att utveckla en elutbildning som riktar sig till kvinnor.

Det är en kommunal vuxenutbildning som anordnas av Montico i samarbete med Holtab. En förutsättning för en lyckad elutbildning är att du är praktiskt lagd och tycker om att arbeta med händerna. Utbildningens teoretiska delar sker i Monticos lokaler i Växjö och praktiken utförs hos Holtab i Tingsryd

Nu förbereder vi oss inför ännu en utbildning och vill därför passa på att bjuda in dig till Holtab för en rekryteringsträff. Vi presenterar Holtab, vilka vi är och vad det finns för möjligheter hos oss, och Montico är på plats och presenterar utbildningen. Det finns utrymme att ställa frågor om utbildningen och vad den kan leda till samt se Holtabs verksamhet på nära håll då vi kommer ta en rundtur i produktionen.

Under tiden som vi presenterar Holtab och Montico bjuder vi på fika.

När?

9 december 2021, klockan 15.

Var?

Strömgatan 13 i Tingsryd.

Anmälan

Anmäl ditt deltagande till Holtabs HR-ansvarig Pernilla Sundén via mail eller telefon, pernilla.sunden@holtab.se, 070-148 00 30.

Vi ser fram emot att träffa kvinnor som är intresserade av en karriär inom elbranschen. Varmt välkommen till en spännande eftermiddag hos oss på Holtab!

Fler Holtab