× Close languages

“Jag ser fram emot kluriga frågor från besökarna”

“Jag ser fram emot kluriga frågor från besökarna”

Den 22–25 maj är det dags för EBR Metod- och maskindagarna i Falun med Holtab som en av utställarna. Vi frågade Peter Ackebjer, som ansvarar för strategi och affärsutveckling på företaget, vad man kan ta del av i Holtabs monter. 

– Vi kommer att presentera möjligheter med att redan idag säkerställa att nätstationen senare kan anpassas för morgondagens behov. Vi kommer även presentera en mobil kopplingsstation som är förberedd för alla olika driftlägen för en snabb driftsättning vid behov, säger han och fortsätter:

– Vi brukar ställa ut och ser det som ett bra tillfälle att möta våra kunder och få feedback på våra produkter och lösningar. Här får vi möjlighet att möta alla dem som kommer i kontakt med våra produkter, det vill säga montörer, beredare, projektörer med flera.

För den som inte känner till mässan sedan tidigare, vad är EBR Metod- och maskindagarna för evenemang?
– EBR Metod- och maskindagar är ett branschevenemang för elnätsföretagen där både nya och beprövade metoder, maskiner, verktyg och material visas upp utomhus på totalt åtta visningsstationer. Mässan arrangeras av Energiföretagen Sverige, i år tillsammans med Falu Energi & Vatten. Besökarna är ofta branschfolk från elnätsbranschen med olika befattningar som har ett intresse kring arbetsmetoder och produkter.

I vilken monter finns Holtab?
– Du hittar oss på visningsstation nr 5, Nätstationer och belysning. På plats i montern finns under veckan Conny Ingemarsson, Lars-Erik Skans, Johan Andersson och Andreas Thern.

Vad ser du själv fram emot på mässan?
– Det är alltid spännande att få den direkta och nära kundkontakten– och feedback som utvecklar oss för att förbättra kundupplevelsen. Vi gillar när våra kunder utmanar oss och det brukar dyka upp en hel del kluriga frågor som vi gärna svarar på. Dessutom i en härlig utomhusmiljö!

Läs mer om EBR Metod- och maskindagarna.

Fler Branschnyheter, Holtab