× Close languages

Vårens resa till Nepal – se filmen här

Vårens resa till Nepal – se filmen här

Holtabs Carl Moberg, Gordon Gunnarsson, Andreas Stensson och Magnus Carlsson var med på vår senaste hjälpresa till Nepal, i början på mars. Det här är deras berättelse om resan.

I tio år har vi engagerat oss i Nepal med flera olika projekt. Varje år gör vi 1–2 resor hit till denna mäktiga natur och miljö, och förutom att vi får chansen att bidra med våra resurser och expertis inom exempelvis elområdet, lär vi oss själva massor med nytt varje gång.  

Vi utgick från huvudstaden Katmandu och var sedan på plats i de två byarna Jyamrung och Majhigaun där vi är verksamma. Jyamrung ligger inte så långt från Katmandu, bara 12 mil, men eftersom det är bergsvägar tar det cirka 8 timmar att ta sig hit. Sista vägen går vi till fots. Naturen är fantastisk och mäktig – värd varje extra timmas resväg såklart.

På plats inspekterade Carl, Gordon, Andreas och Magnus elnätet som Holtab varit med och byggt i Jyamrung. De besökte även Holtabs vattenprojekt i Majhigaun, som vi finansierat och byggt tillsammans med lokalbefolkningen.

Se filmen här:

 

Vill du veta mer kontakta

Patrik Persson Moberg

Patrik Persson Moberg

VD

070-216 62 14

patrik.persson@holtab.se

Fler Hållbarhet, Holtab