× Close languages
student
och praktik

På Holtab är vi många som tagit vägen hit genom en praktikplats. Vi vill att du släpper loss din kreativitet, kunskap och fulla potential  – så lär vi av varandra under din tid hos oss!

På Holtab är vi många som tagit vägen hit genom en praktikplats. Vi vill att du släpper loss din kreativitet, kunskap och fulla potential – så lär vi av varandra under din tid hos oss!

Din kunskap är värdefull

Din kunskap är värdefull

Vi tycker det är viktigt att morgondagens medarbetare på den svenska arbetsmarknaden är väl förberedda. Att varva studier med praktiskt lärande är i vårt tycke det bästa upplägget. Därför är vi, liksom många andra svenska företag, intresserade av dig som söker praktikplats.

Kanske väljer du inte Holtab efter skolan, men oavsett vill vi erbjuda dig kunskap, erfarenhet och inblick i arbetslivet för att ge dig förutsättningar att välja rätt yrke när den dagen kommer.

För vår egen del ger det oss nya insikter och en möjlighet att lära känna nästa generation.
Välkommen till en spännande bransch

Välkommen till en spännande bransch

Just nu är det många niondeklassare som klurar på vilken gymnasieutbildning de ska välja. Vi vill såklart att så många som möjligt ska välja el-/energiinriktning och gör vårt bästa för att både tjejer och killar ska välja denna spännande framtidsbransch. Under året kommer vi att hälsa på flera skolor och berätta mer om elbranschen och Holtab. Hoppas vi ses!
Skriv om framtiden med oss

Skriv om framtiden med oss

Framtidens energisystem är viktigt, spännande och utmanande. På Holtab finns många intressanta ämnen att fördjupa sig inom.

Att skriva ditt examensarbete hos oss ger dig en bra möjlighet att också lära känna vårt företag. I nära samarbete med våra erfarna medarbetare kan du bygga vidare på din egen utveckling och få nya kunskaper.

Är du intresserad av att fördjupa dig inom ämnen som smarta elnät, vindkraft, solkraft, emobility eller annat inom elkraft, hör gärna av dig.

Nätverka

med oss

Följ oss i sociala medier för att se våra lediga jobb och ta del av de senaste nyheterna.