× Close languages
student
och praktik

På Holtab är vi många som tagit vägen hit genom en praktikplats. Vi vill att du släpper loss din kreativitet, kunskap och fulla potential  – så lär vi av varandra under din tid hos oss!

På Holtab är vi många som tagit vägen hit genom en praktikplats. Vi vill att du släpper loss din kreativitet, kunskap och fulla potential – så lär vi av varandra under din tid hos oss!

Din kunskap är värdefull

Din kunskap är värdefull

Vi tycker det är viktigt att morgondagens medarbetare på den svenska arbetsmarknaden är väl förberedda. Att varva studier med praktiskt lärande är i vårt tycke det bästa upplägget. Därför är vi, liksom många andra svenska företag, intresserade av dig som söker praktikplats.

Kanske väljer du inte Holtab efter skolan, men oavsett vill vi erbjuda dig kunskap, erfarenhet och inblick i arbetslivet för att ge dig förutsättningar att välja rätt yrke när den dagen kommer.

För vår egen del ger det oss nya insikter och en möjlighet att lära känna nästa generation.
Skriv om framtiden med oss

Skriv om framtiden med oss

Framtidens energisystem är viktigt, spännande och utmanande. På Holtab finns många intressanta ämnen att fördjupa sig inom.

Att skriva ditt examensarbete hos oss ger dig en bra möjlighet att också lära känna vårt företag. I nära samarbete med våra erfarna medarbetare kan du bygga vidare på din egen utveckling och få nya kunskaper.

Så är du intresserad av att fördjupa dig inom ämnen som smarta elnät, vindkraft, solkraft, emobility eller annat inom elkraft, så rekommenderar vi dig att skicka in en intresseanmälan till oss med förslag på inriktning.

Nätverka

med oss

Följ oss i sociala medier för att se våra lediga jobb och ta del av de senaste nyheterna.