× Close languages

Carl är serviceledare på Holtab

Carl är serviceledare på Holtab

Spindeln i nätet när kunderna efterfrågar installationer och service. Det är Carl Ragnarssons roll, som serviceledare på Holtab. 

– Vi breddar vår verksamhet så att vi kan hjälpa kunder med allt från eltekniska och mekaniska lösningar till totalentreprenader, säger han.

Han har jobbat länge med elunderhåll, bland annat på kärnkraftverket i Oskarshamn. I dag är han nytillträdd serviceledare på Holtab. 

– Det är stort tryck i vår bransch med mycket som händer inom exempelvis förnybar energi. Många kunder tycker det är smidigt att vi kan följa med våra produkter ut och ta hand om helheten inklusive driftsättning, säger Carl Ragnarsson, 37 år. 

Läs mer om vårt erbjudande inom installation och service >>

 

Ny inriktning

Han hade jobbat inom energibranschen i femton år när han kom till Holtab. Det blev en ny bransch, ett nytt bolag och delvis en ny roll. 

– Det kändes som en rolig utmaning att leda ett team och ha ansvar för ekonomi. Min erfarenhet är att man kan få mycket tillbaka när man utmanar sig och går i nya riktningar, säger han. 

Han upplever att Holtab och elbranschen karaktäriseras av snabba beslut och stort personligt ansvar. 

– Det är stimulerande. 

 

Ger service

Hans främsta uppgift på Holtab är att projektleda och arbetsleda både interna och externa resurser. Att ge kunderna högkvalitativa tjänster är viktig för att bygga förtroende. 

– När vi ger bra service kommer kunderna tillbaka, säger han. 

 

Bildtext: Carl Ragnarsson till höger på bilden, till vänster kollegan Magnus Boije.


Fakta: 

Namn: Carl Ragnarsson (till höger på bilden)
Roll på Holtab: Serviceledare på Holtab
Ålder: 37 år
Bor: Tagit över släktgården utanför Ingelstad i Småland 
Familj: Två barn och sambo
Fritid: Barnens aktiviteter, sköta om skogsfastigheten samt musik, sport, matlagning och ölbryggning. ”Min senaste IPA blev jag väldigt nöjd med.”


Är du intresserad av att söka dig till Holtab? Läs mer om arbetsplatsen Holtab och se vad vi har för lediga tjänster just nu >>

Denna artikel ingår i artikelserien #JobbapåHoltab – läs gärna fler artiklar här.

Fler Holtab, HR