× Close languages

Satu är kundens förlängda arm på Holtab

Satu är kundens förlängda arm på Holtab

Holtab har skapat en ny tjänst. Som Contract Fulfillment Manager ska nyrekryterade Satu Lohilahti Jönsson se till att avtalen med kunderna följs och att relationen präglas av tydlig kommunikation. "Vi vill ge kunderna lite extra kärlek", säger hon.

De senaste åren har Holtab vuxit och för att möta det höga ordertrycket har två nya fabriker etablerats, i Lidhult och Olofström. Samtidigt satsar Holtab på att kunder ska få ännu bättre service och tydligare kommunikation.

– Framförallt för kunder som beställer många utomhusbetjänade nätstationer, och det under lång tid, behövs det någon som håller ihop projekten. Det är viktigt för de kunderna att det finns en fysisk person att vända sig till. Vi är måna om att alla kundavtal uppfylls och att leveranser sker i tid, säger Satu Lohilahti Jönsson.Spindeln i nätet

I sin nya roll som Contract Fulfillment Manager jobbar Satu nära orderkontoret som planerar all produktion, samt med produktionen, transportplaneringen och säljarna.

– Jag blir spindeln i nätet som håller ihop en beställning. Vi har tre olika fabriker där vi tillverkar utomhusbetjänade nätstationer och jag har överblick. Om något ändras i projektet eller tidsplanen kommuniceras det tydligt och i god tid, säger Satu Lohilahti Jönsson.

Hon är i grunden statsvetare med inriktning mot internationell administration. Tidigare har hon jobbat med service och kundrelationer i olika branscher. Innan Holtab var hon kundservicechef på ett företag som jobbar med inomhusklimat.

– Kunderna uppskattar bra dialog. De vill ha tydlig kommunikation och de vill ha det tidigt i processen.

Hon beskriver sig själv som lösningsorienterad och driven. – Jag gillar att ha många bollar i luften samtidigt, säger hon.


Är du intresserad av att jobba på Holtab? Läs mer om arbetsplatsen Holtab och se vad vi har för lediga tjänster just nu >>

Denna artikel ingår i artikelserien #JobbapåHoltab – läs gärna fler artiklar här.

Fler Holtab, HR