× Close languages

Fullmatat Holtab med på Elmässan

Fullmatat Holtab med på Elmässan

På Elmässan 18–19 oktober är vi på Holtab med för att visa upp innovativa elkraftslösningar.
“Det är fantastiskt kul att få chansen att komma nära våra kollegor och vänner”, säger Andreas Thern, försäljningschef Sverige.

Elmässan i Kista samlar hela elbranschen, med tyngdpunkten på installatörer och entreprenörer. 

– För en del på mässan är det en ny dimension att de kan träffa oss som står för elkraften, där vi har unik kompetens, säger Andreas. 

Tre medlemmar från säljteamet kommer att vara med på mässan, Anders Haglund, Mikael Thorsell Gustavsson och Ola Hedqvist. 

– Vi har två typer av ställverk i vår monter och möjlighet att presentera våra innovativa lösningar på touchskärmar. Vi är särskilt duktiga på att anpassa våra produkter efter olika önskemål. Kundanpassningar är en del av vårt dna.

Under året har Andreas och övriga i säljteamet varit med på ett flertal mässor. Det är alltid lika givande, tycker Andreas.

– Jag hoppas att många kommer för att hälsa. På mässorna får man chansen att mötas spontant och diskutera. Jag tycker att man får batterierna laddade, säger han. 

Elmässan på Kistamässan är öppen onsdag 18 oktober klockan 9–17 samt torsdag 19 oktober klockan 09–16. Du hittar oss på Holtab i monter K:06.

Läs mer om varför Holtab är som bäst när du som kund har höga krav →

 

 

Fler Branschnyheter, Holtab