× Close languages

“Holtab är fräscht”

“Holtab är fräscht”

Ida Hedström har jobbat länge inom industrin. Som ny på Holtabs fabrik i Olofström har hon fått en annorlunda känsla. På ett positivt sätt. “Det är ljust och välkomnande här”, säger hon.  

Ida har många strängar på sin lyra. Inte nog med att hon är utbildad elmontör och har haft olika tjänster inom industrin, hon är dessutom väldigt intresserad av sång och musik. 

Hon tog nyligen examen i digital ljudproduktion på Blekinge Tekniska Högskola i hopp om att hitta nya karriärvägar. Men av en slump – Holtab sökte folk – är hon tillbaka i industrin.

– Jag har jobbat mycket inom bilindustrin tidigare, både som montör och operatör. När Holtab skulle starta upp fabrik här i Olofström sökte jag jobb som montör men nu är det samordnare jag blivit. Jag har montörer och elmontörer i mitt team, säger hon. 


Ida Hedström och kollegan Emilia Mattisson jobbar tillsammans på Holtab i Olofström.

 

Bra människor

Hon tycker att känslan hos Holtab är annorlunda mot vad hon är van vid inom industrin. Det är ljusa lokaler och folk hälsar. En fräsch känsla, säger Ida Hedström.

– Det är bra människor att ha att göra med. Allting här känns som ett lyft.

Ida tycker det är stimulerande att få testa något nytt. Som samordnare är det hennes ansvar ha koll på material och leveranstider, samt att få teamet att fungera. 

– Jag ser till att folk mår bra. Holtab har fått mig att känna mig behövd och att jag gör något bra. Min chef Martin Håkansson har verkligen gett mig chansen, det känns kul. 

 

Fakta

Namn: Ida Hedström
Roll på Holtab: Samordnare på fabriken i Olofström
Tidigare jobb: Framförallt varit montör och operatör inom bilindustrin
Utbildning: Elmontör samt inom digital ljudproduktion på Blekinge Tekniska Högskola
Familj: Sambo och två barn, tio och sju år, bor i Olofström
Fritid: Sångerska i ett coverband

 

Fler HR