× Close languages

Holtab utsett till Årets karriärföretag 

Holtab utsett till Årets karriärföretag 

Holtab är utnämnt till Årets Karriärföretag 2023. Utmärkelsen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

– Vi är oerhört glada och stolta över att vi lyfts fram som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Särskilt roligt är det att vårt hållbarhetsarbete och vårt samarbete med skolor och universitet uppmärksammas, säger Pernilla Sundén, personalchef på Holtab.

Karriärföretagen har sedan 2011 presenterat en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder bäst karriärmöjligheter. Bland ett tusental olika arbetsgivare har Holtab valts ut bland de 100 främsta och därmed fått titeln Årets Karriärföretag 2023.

Juryns motivering lyder:
Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding-arbete. Samarbeten med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!

 

Holtab växer

Holtab, med huvudkontor i Tingsryd, tillverkar marknadsledande lösningar för kraftöverföring med produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. En ökad orderingång gör att företaget nu ligger i startgroparna för en expansion. 

– Den stora utmaningen för oss är att hitta rätt kompetens. Vi kommer att behöva rekrytera många nya medarbetare framåt. Nu blir vi extra peppade på att fortsätta att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och bli en ännu bättre arbetsplats tillsammans, säger Pernilla Sundén.

 

Om företaget

Holtab utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Huvudkontoret och fabriken är lokaliserat till Tingsryd. Företaget har även produktion i Lidhult och Olofström, kontor på flera orter i Sverige samt i Danmark och Finland. Bolaget grundades 1973 och har idag cirka 200 anställda. Läs mer på holtab.se

 

För mer information, kontakta gärna:

Pernilla Sundén, personalchef Holtab, 070-148 00 30, pernilla.sunden@holtab.se
Peter Ackebjer, strategi- och affärsutvecklingschef Holtab, 070-825 30 30, peter.ackebjer@holtab.se

 

Pernilla Sundén, personalchef Holtab (klicka på bilden för högupplöst version).

Vill du veta mer kontakta

Pernilla Sundén

Pernilla Sundén

Personalchef

070-148 00 30

pernilla.sunden@holtab.se

Fler HR