× Close languages

Holtab söker Junior redovisningsekonom

Holtab söker Junior redovisningsekonom

Är du en ansvarsfull nyutexaminerad ekonom som vill få möjlighet att glänsa i en administrativ tjänst. Då erbjuder Holtab dig en roll som Junior redovisningsekonom i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter,

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior redovisningsekonom arbetar du bland annat med leverantörsreskontra och löpande bokföring. Du fakturor, gör kontoavstämningar och uppföljningar samt utbetalningar. Visst bokslutsarbete kommer också att ingå i rollen och även andra arbetsuppgifter som hör till ekonomiområdet. Tillsammans med dina jobbarkompisar på ekonomiavdelningen säkerställer du hög kvalitet och effektivitet.

Om dig

Vi tror att du som söker har en universitetsutbildning med inriktning mot ekonomi och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Tidigare erfarenhet av att arbeta med administration och ekonomi är meriterande men det viktigaste för oss är att du är en ambitiös, nyfiken och positiv person som ser möjligheter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och systematisk. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös, flexibel och lösningsorienterad lagspelare.   

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.
 När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


Vill du veta mer?

Kontakta gärna Business Controller Josefin Grenander på telefon 072-555 50 86 eller HR-chef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 


Ansök via www.holtab.se

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, så ansök så snart som möjligt, men senast den 21 juni.

 

 

 

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.