× Close languages

Jobba som elmontör

Är du utbildad inom el och vill arbeta för att bidra till energiomställningen i Sverige och Norden? Då är rollen som elmontör på Holtab något för dig. Välkommen till ett spännande jobb med trevliga kollegor och omväxlande arbetsdagar.

Spännande och omväxlande arbetsuppgifter

Som elmontör på Holtab har du en varierad arbetsvardag – från klurig problemlösning till dagar som kan vara mer rutinmässiga.

Ett jobb med mycket lagkänsla

Vi är alltid ett team på Holtab. Vi har en arbetskultur där vi stöttar varandra, är nyfikna och delar med oss av allt vi kan för att bli bättre tillsammans.

Möjlighet till kompetensutveckling

När du jobbar på Holtab får du kontinuerlig utbildning och certifiering. Det gör så att vi hela tiden hänger med i det senaste och kan erbjuda våra kunder det allra bästa.

Holtab – årets karriärföretag

Holtab – årets karriärföretag

Holtab är utsedda till Årets Karriärföretag för andra året i rad. Enligt Karriärföretagen har Holtab en unik förmåga att få medarbetarna att känna sig uppskattade och betydelsefulla.
”Det roligaste med mitt jobb är variationen”

”Det roligaste med mitt jobb är variationen”

På Holtab finns det gott om spännande utmaningar som elmontör. Se filmen med Lisa som berättar mer om arbetsuppgifterna, gemenskapen och den häftigaste produkten på jobbet.
”Det är en glödhet  bransch helt enkelt”

”Det är en glödhet bransch helt enkelt”

Holtab spelar en viktig roll i energiomställningen. Se filmen med Kent som berättar om känslan i branschen och hans roligaste minne på jobbet.
”Holtab är modernt och ansvarsfullt ”

”Holtab är modernt och ansvarsfullt ”

Elmontören Denys berättar om sin upplevelse av att komma från Ukraina till Sverige och jobbet på Holtab.
”Holtab spelar en viktig roll i elektrifieringen”

”Holtab spelar en viktig roll i elektrifieringen”

Följ med vår kollega Karl under en vanlig arbetsdag som elmontör hos oss på Holtab.

HOS OSS

FÅR DU MER

Som elmontör på Holtab bidrar du till innovation inom el- och energibranschen och skapar värde för samhället i stort. Och det finns många fler fördelar med att arbeta här. Allt ifrån personliga förmåner som friskvårdspeng och flexibla arbetstider och vinstdelning för alla anställda på företaget.

Skapa framtiden

med oss

Vi söker alltid duktiga elmontörer som vill vara med och skapa framtidens energilösningar tillsammans med engagerade kollegor.