× Close languages

Holtab söker Elmontör

Holtab söker Elmontör

Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med de senaste produkterna i branschen? Då erbjuder Holtab dig en roll som Elmontör i en modern produktionsanläggning.

Våra projektaffärer ökar och vi ser nu behov av att tillsätta ytterligare elmontör till avdelningen Lågspänning projekt.  

Arbetsbeskrivning:

Som elmontör monterar du mekaniska och elektriska komponenter i Holtabs produkter. Vid lågspänning projekt består i nuläget merparten av arbetet av byggnation av lågspänningsställverk. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-, enlinjeschema- och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:

Vi vill att du som söker har el utbildning på gymnasienivå och arbetslivserfarenhet inom el. Du har kunskap om krets- och enlinjeschema. Kompetens inom modulsystem och ställverkskomponenter är meriterande. Du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassad arbetsverktyg för bästa förutsättningar. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Vill du veta mer

Kontakta Ola Rosberg 073-1451218

 

Ansök:

Välkommen med din ansökan till oss senast 31 mars 2021.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag passerat.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.