× Close languages

Är du snart nyutbildad inom el? Starta din karriär som elmontör på Holtab

Är du snart nyutbildad inom el? Starta din karriär som elmontör på Holtab

Är du nyexaminerad och vill göra skillnad samtidigt som du jobbar på ett ställe som verkligen tar vara på din kompetens och hjälper dig att utvecklas? Då har du kommit rätt!

Rollen som elmontör

Vi söker dig som vill arbeta som elmontör i vår fabrik i Tingsryd. Som elmontör monterar och installerar du komponenter, både elektriskt och mekaniskt. Du kommer arbeta individuellt och i team med dina kollegor. Elektriskt installationsarbete görs efter krets- och enlinjeschema samt kopplingstabeller.

Vi har flera olika avdelningar vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att leverera produkter av hög kvalitet.

Vem vi söker

För den här tjänsten vänder vi oss till dig som snart är klar med din utbildning inom el eller har ett eller ett par års erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Det är även viktigt att du gillar att samarbeta och arbeta i team.

Tror du att tjänsten inte passar dig bara för att vi skriver elmontör? Du kan vara lugn, på Holtab är elektriker och elmontör samma sak, vi tycker bara att benämningen elmontör passar oss bättre. Har du en bakgrund inom el, antingen genom en utbildning eller erfarenhet, vill vi träffa dig.

Det här erbjuder vi

Tjänsten är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning och med placering i Tingsryd. Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg.

Vi tillämpar flextid i vår produktion vilket innebär att du kan välja om du vill börja eller sluta tidigt. Förutom detta håller vi just nu på att bygga ut vår fabrik för att möjliggöra en kapacitetsökning i vår produktion.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika samhällsprojekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor och arbetar till exempel aktivt för att locka fler tjejer till elbranschen.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Motiveringen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab utmärker sig som en arbetsgivare genom att skapa en arbetsplats där medarbetarna känner sig betydelsefulla och värderade. De erbjuder inte bara en plattform för en meningsfull karriär, utan också ett engagerande arbetsklimat där samarbete och trivsel står i centrum. Om du söker en arbetsplats där ditt arbete är uppskattat och din professionella utveckling prioriterad, då är Holtab ett utmärkt val för ditt nästa karriärsteg.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chefer Ola Rosberg på 073-145 12 18 eller John Johansson på 070-288 21 32. Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84.

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 31 maj 2024.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.