× Close languages

Jobba på Holtab

Välkommen hit! Vad roligt att du vill veta mer om oss på Holtab. Hos oss jobbar cirka 160 medarbetare med att skapa dagens och morgondagens kraftlösningar. Tillsammans har vi kraft att förändra. Din vardag, framtid – eller hela världen.

Utveckling
och karriär

Kulturen på Holtab präglas av korta beslutsvägar och en arbetsplats där alla är delaktiga och jobbar mot samma mål. Det, och vår ständiga vilja att skapa något riktigt bra tillsammans, ger dig som jobbar här stora möjligheter att utvecklas.

Kunskap, service och samarbete

Vi brukar se på Holtab som ett stabilt husbygge, där flera byggstenar ska göra oss till ett företag i världsklass. I allt vi gör utgår vi från våra värdeord kunskap, service och samarbete. Vill du vara med och bygga tillsammans med oss?

En hållbar
arbetsplats

För oss är hållbarhet en naturlig del av verksamheten. Därför strävar vi efter att anställa medarbetare med olika kultur, ålder, intressen och kunskap. Vi erbjuder en miljö som främjar samarbete, innovation, jämlikhet och välmående.

Följ med bakom kulisserna

Följ med bakom kulisserna

På Holtab jobbar elmontörer, projektledare, inköpare, gruppchefer, försäljningsingenjörer, logistikpersonal och många andra. Möt några av våra medarbetare i artikelserien #JobbapåHoltab.

”Att jobba som elmontör på Holtab är spännande”

Jalil Faqiri läste till elektriker i ett och ett halvt år på Montico vuxenutbildning i Växjö. Sedan sökte han praktikplats, hittade Holtab och blev kvar. Den 12 januari 2021 fick han fast tjänst som elmontör.

”Effektivisera betyder inte att springa fortare”

Annica Arnevings mission är att få jobbet gjort med mindre energi. – Det påverkar företagets resultat positivt men underlättar också för individen, säger Annica, ny inköps- och logistikchef på Holtab.

”Holtabs CSR-engagemang överraskade mig”

Anbudsansvarige Linus Olofsson är spindeln i nätet när nya anbud ses över. Han hjälper Holtabs säljare runt om i landet att kommunicera med företagets inköpare och konstruktörer.

”Jag tyckte industrijobben tillhörde killarna”

Hale Ståhl började som operationssjuksköterska men sadlade om till elbranschen. Det har hon inte ångrat. Tvärtom. Hon har bra arbetstider, lär sig något nytt varje dag och skrattar väldigt mycket tillsammans med sina kollegor på Holtab – nästan bara män.

MÅNGA OLIKA

YRKESOMRÅDEN

En unik mix av medarbetare och yrkesgrupper gör Holtab till en arbetsplats full av erfarenheter och utvecklingsmöjligheter.

FÖR EN HÅLLBAR

MORGONDAG

Det finns en stark koppling mellan vårt eget företag, vår planet, och alla vi som bor och verkar på den. Därför är hållbarhet en högt prioriterad fråga för oss.

Vi gör skillnad

I Nepal

På Holtab vill vi vara med och utveckla samhället, både på hemmaplan och globalt. Sedan 2009 har vi engagerat oss i den nepalesiska byn Jyamrung. Med jämna mellanrum åker vi som jobbar på företaget hit för att bidra med vår kompetens inom el och kraftförsörjning på plats.

Nätverka

Med oss

Följ oss i sociala medier för att se våra lediga jobb och ta del av de senaste nyheterna.