× Close languages

Anders förstärker Holtab i DanmarkAnders förstärker Holtab i DanmarkI och med energiomställningen är Holtabs innovativa lösningar populärare än någonsin. Därför har Holtab anställt ytterligare en medarbetare i Danmark. Anders Corydon är affärsstödjaren som hjälper kunderna rätt.

Anders arbetar tillsammans med Ebbe Klarskov och Rasmus Davidsen på Holtabs kontor i Kolding på Jylland.

– Holtab erbjuder en premiumprodukt när det gäller nätstationer. Det känns inspirerande att jag blivit en del av företaget, säger han.

Anders har varit på plats sedan maj 2023 och hans roll som affärsstöd är att stödja kollegorna så att deras ordrar går hela vägen till leverans enligt specifikationen.

 

 

”Goda relationer”

Innan Holtab jobbade han många år på ett bolag som sålde elektriska motorer till den europeiska marknaden. Mot slutet var han teamledare för företagets affärsstöd.

– Energiomställningen går fort framåt och det känns kul att jag fortsätter att verka i en bransch som är en central del av det.

Anders tycker det är viktigt att lyssna på kunden.

– Vi har goda relationer till många kunder och samarbetspartners i Danmark. De ställer höga krav och vi på Holtab möter det, säger affärsstödet Anders Corydon.


Fakta: 

Namn: Anders Corydon, 38 år
Yrkesroll: Affärsstöd på Holtab i Danmark
Gjorde innan Holtab: Affärsstöd på ett företag som jobbade med elektriska motorer
Bor: Vejle, på danska Jylland
Familj: Flickvän samt två döttrar, 4 och 7 år
Fritid: Gymmet, mountainbike samt fotbollstränare för skolflickor


Denna artikel ingår i artikelserien #JobbapåHoltab – läs gärna fler artiklar här.