× Close languages

Holtab söker kategoriansvarig inköpare

Holtab söker kategoriansvarig inköpare

För oss på Holtab är kloka och hållbara inköp av största vikt för vår fortsätta utveckling. Därför söker vi just nu en kategoriansvarig inköpare för indirekta inköp som vill vara med på vår resa i energiomställningen.

Rollen som kategoriansvarig inköpare

I rollen som kategoriansvarig inköpare skapar du värde för både oss och våra partners genom att fördjupa och utveckla vårt samarbete. Utifrån din kategori kvalificerar, upprätthåller och leder du en leverantörsbas som är finansiellt stark, tekniskt kompetent och strategiskt anpassad till de behov som Holtab har.

Vi söker nu en kategoriansvarig inköpare för indirekta inköp och transporter. Exempel på indirekta inköp är inhyrning av personal, IT-system och skyddskläder men även annat som behövs i verksamheten men inte är direkt material.  Som kategoriansvarig inköpare ges du stora möjligheter att forma och utveckla såväl kategorin som din roll. Du tillhör en centralt placerad inköpsavdelning där man jobbar med sin kategori koncernövergripande.

Vem vi söker?

Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildning inom inköp, teknik eller ekonomi. Vi söker dig som har ambitionen, viljan och drivet att utvecklas hos oss. Vi är intresserade av både dig som har flerårig arbetslivserfarenhet och dig som är i början av din karriär. Erfarenhet av strategiskt inköpsarbete samt förhandlingsvana är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang i tjänsten, att du har en vilja och drivkraft att göra goda affärer samt kan förstå dig på både helheten och detaljerna i en affär. Du är kommunikativ och trivs i en roll där du ges möjlighet att utveckla såväl intern som externa relationer.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Tingsryd. Det finns även möjlighet att arbeta delvis på distans. Dessutom får du en omfattande introduktion för att smidigt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter och komma in i företaget. På Holtab är vi måna om våra medarbetare och vi är duktiga på att anordna aktiviteter som främjar deras välmående.

Du kommer jobba i en dynamisk arbetsmiljö där de hierarkiska strukturerna är utsuddade, teamkänslan är mycket hög och möjligheterna att påverka är större än vanligt. På Holtab strävar vi efter både personlig och professionell utveckling.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Holtab har äran att vara utnämnd till Karriärföretag 2023 och 2024. Vi tror starkt på vikten av att skapa en arbetsplats där alla känner sig värdefulla och uppskattade, en plats där din karriär och personliga utveckling står i centrum.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Katarina Hansell på telefon 070-780 06 75 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 9 augusti 2024.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.