× Close languages

Bli Holtabs nya kvalitetskoordinator

Bli Holtabs nya kvalitetskoordinator

Vill du ansvara för det kvalitativa förbättringsarbetet gentemot kund samt utveckla kvalitetsprocessen i ett bolag som är i ständig utveckling? Då har vi den perfekta rollen för dig. Som kvalitetskoordinator på Holtab har du möjlighet att forma din egen vardag och jobba för goda kundrelationer.

Rollen som kvalitetskoordinator

Genom ett nära samarbete med kollegorna på Holtab ansvarar du för hantering av inkommande kvalitetsärenden och säkerställer att de behandlas effektivt och professionellt. Ditt främsta verktyg är vårt ärendehanteringssystem AM System där du dokumenterar och följer du upp alla ärenden, parallellt som du kommunicerar både intern som externt för att lösa uppgiften.

Du jobbar även stödjande tillsammans med våra producerande avdelningar för att utveckla och implementera korrigerande och förebyggande åtgärder. Rollen ger dig också möjlighet att vara med och utveckla såväl lednings- som avvikelsessystem samt delta i eller utföra externa och interna revisioner.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom området kvalité eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetet i liknande roll, gärna i ett tillverkande företag och har kunskaper inom ISO9001 och kvalitetsverktyg så som 5Why och 8D. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

På Holtab lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som kvalitetskoordinator ser vi att du är analytisk, strukturerad och lösningsorienterad. Vi tror också att du har lätt för att kommunicera och samarbeta samt är serviceinriktad.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Tingsryd. Det finns även möjlighet att arbeta delvis på distans. Dessutom får du en omfattande introduktion för att smidigt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter och komma in i företaget. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i en flexibel och prestigelös miljö. På Holtab strävar vi efter både personlig och professionell utveckling.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Holtab har äran att vara utnämnda till Karriärföretag 2023 och 2024. Vi tror starkt på vikten av att skapa en arbetsplats där alla känner sig värdefulla och uppskattade, en plats där din karriär och personliga utveckling står i centrum.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18, alternativt personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök

Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan. Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 18 augusti 2024.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.