× Close languages

Är du vår nya montör i Lidhult

Är du vår nya montör i Lidhult

De fossila bränslena ska bort och samhället ska elektrifieras. Tack vare detta växer Holtab så det knakar. Nu söker vi en montör som vill vara med och skapa morgondagens kraftlösningar tillsammans med oss.

Rollen som montör

Som montör på Holtab monterar du mekaniska komponenter efter ritning i modulsystem. Du gör även specialanpassningar inom plåt och mekanik. Vårt fokus ligger på att säkerställa högsta möjliga produktkvalitet i en arbetsmiljö som är säker, ren och ljus. På Holtab jobbar vi tillsammans för att kunna leverera en pålitlig och personsäker produkt till kunden.

Vem vi söker

Vi ser gärna att vår nya montör har en teknisk bakgrund och ett öga för detaljer, du kanske nyss gick ut gymnasiet eller har lång erfarenhet av monteringsarbete. Har du erfarenhet inom el så är det meriterande. Viktigast av allt, vi söker dig som är en lagspelare, noggrann och lösningsorienterad. Då mycket av arbetet sker i team är det viktigt att du gillar att samarbeta.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är visstid med goda möjligheter till tillsvidare och heltid med placering i Lidhult. Arbetet sker i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. Vi tillämpar flextid i vår produktion vilket innebär att du kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Holtab har äran att vara utnämnda till Karriärföretag 2023 och 2024. Vi tror starkt på vikten av att skapa en arbetsplats där alla känner sig värdefulla och uppskattade, en plats där din karriär och personliga utveckling står i centrum.

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt rekryterande chef Lars Gedda på 076-761 65 85 Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84.

Ansök 

Är du redo att skapa lösningar för en hållbar framtid tillsammans med Holtab? Tveka inte med att skicka in din ansökan. Vi gör löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 31 mars.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.