× Close languages

Möjliggör den gröna omställningen - bli Holtabs nya produktionschef

Möjliggör den gröna omställningen - bli Holtabs nya produktionschef

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och göra verklig skillnad? På Holtab får du chansen att leda vägen mot en grönare, smartare framtid. Vi söker en visionär produktionschef till vår lågspänningsproduktion som brinner för hållbarhet och innovation. Hos oss är varje dag en möjlighet att påverka, utveckla och framför allt – att göra skillnad. Anslut dig till ett team där din passion för ledarskap och tekniska lösningar kan bidra till att elektrifiera och förbättra samhället vi lever i.

Rollen som produktionschef

Tillsammans med ditt team, som består av montörer, elmontörer och samordnare, kommer du som produktionschef att säkerställa leverans i enlighet med tidplan och kvalitetskrav. Detta gör du genom att planera, organisera och leda avdelningen för att nå de operativa och strategiska mål du satt för verksamheten. Dina mål bidrar också till Holtabs övergripande mål. Du får god hjälp av avdelningens samordnare för att planera det dagliga arbetet. I rollen ingår även att initiera samt driva förbättrings- och effektiviseringsarbetet inom avdelningen likaså att coacha och utveckla medarbetarna. Du tillsätter och utvecklar kompetenser för att möta nuvarande och kommande behov av kompetensförsörjning och därmed bidra till den gröna omställningen. Arbetet sker med hjälp av stödfunktioner som till exempel planering och produktionsteknik samt i nära samarbete med dina chefskollegor inom företaget.

Holtab är ett värdegrundstyrt företag där ditt ledarskap utgår från våra ledord, kunskap, service och samarbete. Ledare inom Holtab är förebilder som skapar ärliga och tillitsfulla relationer både internt och externt. Som produktionschef har du har både budget- och personalansvar. Det ger dig stora möjligheter att påverka verksamheten, dess processer och medarbetare. Produktionschefen är en del av divisionens ledningsgrupp och bidrar därför till organisationens fortsatta utveckling.

Vem vi söker

Vi söker dig som trivs i en ledande roll och har erfarenhet av förändringsarbete och personalledning inom produktion. Vi ser gärna att du har utbildning på högskolenivå, till exempel inom industriell ekonomi eller teknik, en förståelse för el är en fördel men inte ett krav. Våra medarbetares säkerhet och trivsel är viktig för oss på Holtab därför värdesätter vi både kunskap inom arbetsmiljö och arbetsrätt samt erfarenhet av att arbete med säkerhetskulturen och medarbetarskapet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en analytisk förmåga som tillsammans med ditt driv kommer väl till pass när du identifierar möjligheter till förbättring. Genom ditt coachande och kommunikativa ledarskap har du en god förmåga att få med dig medarbetarna. Sist men inte minst; på Holtab gillar vi att samarbeta och det gör du med.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor och fabrik i Tingsryd. Det finns även möjlighet att arbeta delvis på distans. Dessutom får du en omfattande introduktion för att smidigt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter och komma in i företaget.

Du kommer jobba i en dynamisk arbetsmiljö där de hierarkiska strukturerna är utsuddade, teamkänslan är mycket hög och möjligheterna att påverka är större än vanligt. På Holtab strävar vi efter både personlig och professionell utveckling.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Motiveringen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab utmärker sig som en arbetsgivare genom att skapa en arbetsplats där medarbetarna känner sig betydelsefulla och värderade. De erbjuder inte bara en plattform för en meningsfull karriär, utan också ett engagerande arbetsklimat där samarbete och trivsel står i centrum. Om du söker en arbetsplats där ditt arbete är uppskattat och din professionella utveckling prioriterad, då är Holtab ett utmärkt val för ditt nästa karriärsteg.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Roger Elfmark på telefon 073-060 20 49 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök

På Holtab får du inte bara en roll, du blir en del av vår framtid och en nyckelspelare i arbetet mot att skapa ett mer hållbart samhälle. Är du den drivande och engagerade ledaren vi söker? Tveka då inte med att skicka in din ansökan. Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 3 mars 2024.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.