× Close languages

Led med passion och tekniskt kunnande som projektteknisk chef på Holtab

Led med passion och tekniskt kunnande som projektteknisk chef på Holtab

Vill du bidra till Holtabs fortsatta expansion samt vara med och skapa möjligheter för energiomställningen i samhället? 

Rollen som projektteknisk chef

Avdelningen består av medarbetare inom elkonstruktion, provning och produktionsteknik och som projektteknisk chef leder du avdelningens dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer att processerna är ändamålsenliga och möter kundernas behov. Du planerar, organiserar och leder verksamheten för att nå de operativa mål du satt upp som i sin tur bidrar till Holtabs övergripande mål.

Då både budget- och personalansvar ingår i rollen ger det dig stora möjligheter att påverka verksamheten och dess processer men också medarbetaren. En viktig del i rollen är att löpande coacha och utveckla avdelningens medarbetare. Holtab är ett värdegrundstyrt företag där ditt ledarskap utgår från våra ledord kunskap, service och samarbete.

Du kommer också vara en del i divisionens ledningsgrupp vilket innebär att du är med och formar hela divisionens fortsatta arbete och utveckling. Att följa och utveckla arbetet inom miljö, arbetsmiljö, kvalitet och 5S är en del av arbetsuppgifterna.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens och erfarenhet av liknande roll. Du är en erfaren ledare med förståelse för ekonomi, teknik, produktionsteknik, projektledning, produktion och processer. Som person är du självgående, initiativrik och resultatdriven med en förmåga att leda och inspirera ditt team samt skapa ett positivt arbetsklimat.

Vi värdesätter både erfarenheter och personliga egenskaper och letar efter en projektteknisk chef som är både lyhörd och kommunikativ. Du drivs av att utveckla verksamheter, processer och medarbetare.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Tingsryd. Det finns även möjlighet att arbeta delvis på distans. Dessutom får du en omfattande introduktion för att smidigt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter och komma in i företaget.

Du kommer jobba i en dynamisk arbetsmiljö där de hierarkiska strukturerna är utsuddade, teamkänslan är mycket hög och möjligheterna att påverka är större än vanligt. På Holtab strävar vi efter både personlig och professionell utveckling.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Motiveringen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab utmärker sig som en arbetsgivare genom att skapa en arbetsplats där medarbetarna känner sig betydelsefulla och värderade. De erbjuder inte bara en plattform för en meningsfull karriär, utan också ett engagerande arbetsklimat där samarbete och trivsel står i centrum. Om du söker en arbetsplats där ditt arbete är uppskattat och din professionella utveckling prioriterad, då är Holtab ett utmärkt val för ditt nästa karriärsteg.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Joakim Svensson på telefon 070-265 70 03 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök

Brinner du för teknik och ledarskap? Varför inte kombinera dem och bli projektteknisk chef på Holtab. Tveka inte med att skicka in din ansökan. Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 25 februari 2024.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.