× Close languages

Som teknikinformatör både skapar och utvecklar du Holtabs tekniska dokumentation

Som teknikinformatör både skapar och utvecklar du Holtabs tekniska dokumentation

Är du tekniskt nyfiken och har förmågan att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i text? Tveka då inte att söka rollen som teknikinformatör redan idag.

Rollen som teknikinformatör

Som teknikinformatör på Holtab kommer du vara bryggan mellan tekniken och människan. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av framtagning av olika typer av teknisk dokumentation, anpassa och utarbeta manualer, instruktioner och monteringsanvisningar för Holtabs olika produkter, såsom teknikhus, nätstationer, lågspänningsställverk.

Vi jobbar med att digitalisera vår verksamhet vilket innebär att det kommer ingå en del utvecklingsarbete för att hitta smartare verktyg och strukturer för vårt fortsatta arbete. Du kommer ha en intressant och utmanande vardag i nära samarbete med kollegor och andra avdelningar inom företaget.

Vem vi söker

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk dokumentation och som har en fingertoppskänsla för att göra det komplexa enkelt. Du har utbildat dig på högskola eller yrkeshögskola inom exempelvis mekanik, bygg, el eller liknande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du har en god teknisk förståelse och trivs i en roll som innebär många kontaktytor och möjligheter till samarbete. Du är kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Slutligen är du även skicklig på att skapa och upprätthålla struktur, är noggrann och har ett öga för detaljer.

Det här erbjuder vi dig

Tjänsten är tills vidare på heltid med placeringsort Tingsryd. Du har även möjlighet att jobba en del på distans.

Vi har en arbetsmiljö som ger möjlighet till stort eget ansvarstagande vad det gäller att planera och driva sitt arbete. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas både som människa och i din yrkesroll. När du börjar hos oss kommer du att få en gedigen introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Motiveringen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab utmärker sig som en arbetsgivare genom att skapa en arbetsplats där medarbetarna känner sig betydelsefulla och värderade. De erbjuder inte bara en plattform för en meningsfull karriär, utan också ett engagerande arbetsklimat där samarbete och trivsel står i centrum. Om du söker en arbetsplats där ditt arbete är uppskattat och din professionella utveckling prioriterad, då är Holtab ett utmärkt val för ditt nästa karriärsteg.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Peter Borgström 070-575 07 80. Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84.

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan. Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 10 mars.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.