× Close languages

Bli projektledare på Holtab

Bli projektledare på Holtab

Bli projektledare på Holtab

Vill du vara med och skapa framgångsrika projekt som projektledare på Holtab? Hos oss får du chansen att driva mellanstora affärsprojekt och kommer kunna utvecklas och växa i din roll. På sikt kommer du också kunna ta ansvar för ännu större och mer utmanande projekt.

Rollen som projektledare

Som projektledare på Holtab är du en central spelare i att förvalta affären efter att säljaren har slutit ett avtal med kunden. Du kommer fungera som en viktig länk mellan våra kunder och Holtab. Även om huvuddelen av våra slutkunder finns i Sverige, förekommer även leveranser till övriga nordiska länder.

Genom att hantera frågor och ändringar både internt och externt, kommer du vara ett strategiskt bollplank för våra produktionsteam och andra funktioner inom bolaget. Du ansvarar för hela processen – från order till leverans och slutfakturering. I vissa fall kan även hantering och samordning av eftermarknadsaktiviteter ingå, till exempel planering av åtgärder på plats hos kunden.

Genom ett nära samarbete med kollegorna på Holtab, kommer du säkerställa att produkterna levereras i tid, med högsta kvalitet och med god lönsamhet. Du är primärt ansvarig för att upprätthålla relationer, både internt och externt, samt bygga långvariga samarbeten på vägen.

Vem vi söker

Vi ser det som meriterande om du arbetar som projektledare mot extern kund idag alternativt har en elutbildning med relevant erfarenhet inom elkraftsområdet, till exempel inom låg- och mellanspänningsställverk eller transformatorer. Tidigare befattningar som ledande montör eller beredare är också värdefullt. Vi tror att du har några års erfarenhet av att leda eller vara en del av projekt och vi ser gärna att du har goda kunskaper om projektmetodik, riskhantering och kvalitetssäkring.

På Holtab lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du bör ha ett ekonomiskt tänk samtidigt som du alltid har kunden i fokus, att vara duktig på att kommunicera är a och o. Vi tror på ett samarbetsklimat och letar nya medarbetare som gillar att arbeta i team samt skapa starka och hållbara relationer.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Tingsryd. Det finns även möjlighet att arbeta delvis på distans. Dessutom får du en omfattande introduktion för att smidigt kunna ta dig an dina arbetsuppgifter och komma in i företaget. På Holtab strävar vi efter både personlig och professionell utveckling.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024

Holtab har äran att vara utnämnda till Karriärföretag 2023 och 2024. Vi tror starkt på vikten av att skapa en arbetsplats där alla känner sig värdefulla och uppskattade, en plats där din karriär och personliga utveckling står i centrum.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Joakim Svensson på telefon 070-265 70 03, alternativt personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30.

Ansök

Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan. Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 4 augusti 2024.Plats för utveckling

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.