× Close languages

Är du vår nya Försäljningsingenjör inom industrisegmentet?

Är du vår nya Försäljningsingenjör inom industrisegmentet?

Stora satsningar görs just nu inom industrin, bl a omställning till grön produktion och behovet av tillförlitlig kraftförsörjning ökar. Vill du tillsammans med oss på Holtab fortsätta att driva denna spännande utveckling in i framtiden?

Holtab har de senaste åren utvecklats från att vara ledande leverantör av nätstationer och produkter inom energisegmentet till att idag även vara en partner gällande kundanpassade lösningar för kraftförsörjning inom industri & bygg, infrastruktur, emobility och förnybar energi.

Vi har idag flertalet pågående samarbeten med såväl entreprenörer, installatörer och slutkunder med ledande varumärken. Med hög branschkunskap och bred expertis bistår vi med allt från planering till färdig produkt.

Dina arbetsuppgifter
Vi befinner oss i en spännande fas och söker nu en Försäljningsingenjör som kan vara med och driva, och framför allt utveckla, vårt affärssegment Industri tillsammans med två säljkollegor.

Ditt uppdrag blir att bearbeta marknaden på ett proaktivt sätt och hjälpa våra kunder med skräddarsydda lösningar utifrån önskemål och behov. Det gäller såväl befintliga kunder som nya kunder runtom i Sverige. Ditt största fokus geografiskt kommer att vara Storstockholm och Norrland.

Du kommer att tillhöra ett drivet och kompetent team, som alla jobbar med rådgivande teknisk försäljning inom våra olika affärssegment. Efter en inledande introduktion, då du får lära dig mer om Holtab och våra produkter, kommer du jobba med allt från prospektering av nya kunder och affärsområden till att genomföra möten och presentationer och avsluta affären.

I rollen ingår även att se till så att hela ordern och säljprocessen fullföljs och dokumenteras på ett affärsmässigt och konsulterande sätt.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och affärsorienterad säljare, projektledare eller konsult inom elkraftsbranschen och som vill vara med och skapa de allra bästa lösningarna tillsammans med våra kunder. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande samt kompetens inom låg & mellanspänningsställverk & kraftanläggningar.

Du trivs med att bygga och utveckla långsiktiga relationer och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att göra affärer och är intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde för att bidra till företagets gemensamma mål. För att lyckas i rollen tror vi att du är en bekväm datoranvändare med erfarenhet av att hantera förfrågningar, till exempel kravspecifikationer för upphandlingar, teknisk dokumentation och övriga handlingar som är relevanta för uppdraget. Som person är du strukturerad och har en utvecklad förmåga att navigera mellan såväl tekniska detaljer som komplexa helhetslösningar. Vi lägger stor vikt på ditt personliga engagemang och driv att utveckla Holtab och våra affärer.

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort på någon av våra försäljningskontor som finns i Kungsbacka, Skärhamn, Malmö, Mönsterås, Örebro, och Örnsköldsvik eller från din hemort. Då våra kunder finns i hela landet kan placeringsort vara flexibel. Tjänsten innebär att du befinner dig en del på resande fot och därför är tjänstebil en av förmånerna.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till KARRIÄRFÖRETAG 2023​   

Motivationen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage: Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Vill du veta mer och ansöka

Kontakta gärna försäljningschef Andreas Thern på 070 550 89 05 eller personalchef Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. 

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men senast 30 juni 2023.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.