× Close languages

Vill du driva projekt inom elkraftsområdet?

Vill du driva projekt inom elkraftsområdet?

Gillar du att jobba strukturerat med ett starkt driv för affären och kunden? Då ska du söka tjänsten som Projektledare hos oss på Holtab. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjlighet att påverka och utvecklas i ett stabilt och växande företag.

Arbetsuppgifter

Holtab är ett framåtriktat industriföretag som utvecklar och levererar kundanpassade elkraftslösningar, till exempel ställverksanläggningar inom låg- och mellanspänning, transformatorstationer, fördelningsstationer och teknikhus. I rollen som projektledare driver du kundspecifika projekt där du planerar projektets aktiviteter, säkerställer kravspecifikation samt gör uppföljningar och prioriteringar. Du äger alltså hela projektet från det att säljaren avtalat affären med kunden till dess att produkten lämnar fabriken och vi har en godkänd anläggning på site.  

I nära samarbete med övriga funktioner på företaget ser du till att projekten levereras i tid, med kvalitet och god lönsamhet. Du äger dialogen såväl externt som internt och bygger långsiktiga relationer på vägen. Ledtiderna för ett projekt ligger normalt på cirka 20–40 veckor och du projektleder flera projekt parallellt. Majoriteten av slutkunderna finns i Sverige men leveranser till övriga nordiska länder förekommer.

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk bakgrund och har jobbat som projektledare, delprojektledare eller liknande. Erfarenhet av elkraftsområdet och tillhörande entreprenad är meriterande. På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans och därför behöver du vara duktig på att kommunicera, samarbeta i team och skapa goda relationer. Att ordning och reda är din grej hjälper både dig och projekten att lyckas.

Resultatinriktad, driven och strukturerad är ord som beskriver dig väl. Du gillar att hänga med i den spännande utvecklingen inom elkraftsområdet och har en förmåga att snabbt få förståelse för kunden, deras affär och organisation. Dessutom trivs du med att hitta lösningar för våra kunders utmaningar – grundinställningen är att inget är omöjligt.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023.
Motivationen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding-arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Det här kan vi erbjuda dig
Om du är vår nya projektledare erbjuder vi dig drivna, engagerade och glada kollegor som brinner för värdeskapande lösningar. Vår värdegrund kunskap, service och samarbete genomsyrar vår verksamhet och alla bidrar till detta genom engagemang och kunskapsutbyte. Vi jobbar i en kreativ miljö med korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Som projektledare har du verkligen varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik då projektledarens arbete kantas av kundanpassningar och nya utmaningar – det är det vi gör bäst.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Tingsryd och med möjlighet att jobba viss tid på distans. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer och ansöka?

Vid frågor om tjänsten kontaktas rekryterande chef Michael Fohlin på 070-326 46 18 eller personalchef Pernilla Sundén på 070-148 00 30.

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt men senast 31 mars 2023.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster