× Close languages

Vill du bygga modulhus i inomhusmiljö?

Vill du bygga modulhus i inomhusmiljö?

Nu har Holtab en ledig tjänst som montör av prefabricerade modulhus

 

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra.

För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra.

 

Om jobbet

Som montör inom vår modulhusproduktion jobbar du i en ren och fräsch industriell inomhusmiljö, i ljusa och trevliga lokaler med en väl anpassad maskinpark för bästa förutsättningar. Du kommer att ingå i ett team av tre personer och arbetet är fritt och varierande.

 

Arbetet består av att bygga hus från grunden efter redan framarbetade ritningar. Grunden till husen består antingen av ett stålramverk alt. prefabricerat betongfundament där man sedan lägger golv och reser väggar och tak. I det dagliga arbetet ingår förberedande arbete, montering och en viss bearbetning. Byggelementen är till stor del prefabricerade sandwichpaneler.

 

När huset är byggt slussas det vidare för målning och därefter in i vårt slutmontage där våra elektriker fyller husen med elkraftsutrustning till kunder i hela Norden. Efter slutmontage och testning levereras huset som en komplett enhet direkt till kund. Vi har ett unikt koncept och efterfrågan är stor.

 

Placering är vår fabrik i Tingsryd. Det kan även förekomma enstaka resor ut till kund.

 

Din profil

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet som byggnadssmed, stålbyggare eller likvärdigt. Du är praktiskt lagd och händig, kan läsa ritningar och har en fysik som möjliggör lite besvärliga arbetsställningar. Vidare bör du även ha sinne för ordning och reda samt vara lösningsfokuserad, samarbetsvillig och effektiv i ditt arbete.

 

Grundläggande datorkunskap, goda kunskaper i svenska samt B-körkort krävs också för tjänsten.

 

Vi kommer att intervjua löpande så sök tjänsten så snart som möjligt, dock senast 14 juni. Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Vill du veta mer kontakta

Michaela Pulkkinen

Michaela Pulkkinen

0477-55 063

michaela.pulkkinen@holtab.se