Vi söker Servicemontör

Vi söker Servicemontör

Som servicemontör på Holtab erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt och elektriskt montage vilket du utför som servicejobb ute hos våra kunder.

Arbetsbeskrivning:
Som servicemontör på Holtab erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är mekaniskt och elektriskt montage vilket du utför som servicejobb ute hos våra kunder. I ditt arbete ingår även kundkontakt för att boka in servicejobb, förberedelsearbete inför service samt avrapportering av utförda jobb. Servicemontören åker ut till kund t.ex. när en station ska monteras ihop vid leverans, vid tilläggsmontage samt för att hantera serviceorder och reklamationer.

Du kommer främst att besöka kunder i södra Sverige men resor inom hela landet samt i övriga Norden ingår också i tjänsten. En del jobb gör du själv och några kommer du att göra tillsammans med vår servicemontör som blir din närmsta kollega.  Det kommer också förekomma en del montagearbete på vår anläggning i Tingsryd.

Arbetet som servicemontör innebär skiftande förutsättningar och kan vara fysiskt ansträngande då du kan få lyfta, arbeta i trånga utrymmen och vistas utomhus.

Vem är du?
Vi vill att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är en god representant för Holtab ute hos våra kunder. Du är engagerad och kan jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du behöver vara lite av en kreativ problemlösare som tar stort ansvar för att lösningarna och kvaliteten på servicen är god. Då du hanterar produkter med el är krav att du har elutbildning på lägst gymnasienivå samt erfarenhet av montage och installation av elektriska komponenter.

Du är vidare en allmänt kunnig montör med grundläggande verkstadskunskaper vilket innebär att du kan lösa en variation av mekaniska arbetsuppgifter. Grundläggande datakunskap för att skriva rapporter i vårt system, maila och skriva enklare texter är ett krav samt BE-körkort.

Förutom god svenska behöver du också kunna kommunicera muntligt på engelska. Har du dessutom truckkörkort och har gått följande kurser är det ett plus, men inget krav:

  • ESA
  • BAS-P
  • BAS-U
  • Utbildning Arbetsplattformar
  • Traversutbildning

Ansök:
Maila din ansökan till Charlotte Gustafsson på charlotte.gustafsson@holtab.se. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta produktionschef Arne Tinggren på 0477-550 51. Facklig kontakt på IF Metall är Nicklas Johansson 0477-550 69. Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan komma att stänga ner annonsen innan sista ansökningsdag om vi har hittat rätt kandidat.

Välkommen att ansöka!