× Close languages

Vi söker Samordnare till produktionen

Vi söker Samordnare till produktionen

Jobbar du som elmontör och känner att det är dags för en ny utmaning? Då har Holtab tjänsten för dig, vi söker en driven Samordnare som vill vara med och skapa morgondagens kraftlösningar tillsammans med oss.

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Rollen som samordnare

Som samordnare arbetsleder du arbetsgrupper bestående av en eller flera montörer. Genom ditt lösningsorienterade och proaktiva arbetssätt ser du till att det dagliga arbetet kan utföras så störningsfritt som möjligt. Du bidrar till att slutprodukten är klar i tid, med rätt kvalité och inom kostnadsramarna.

Du kommer även att montera och installera komponenter elektriskt och mekaniskt till våra stationer, ett arbete som kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-/enlinjescheman och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en ren och ljus inomhusmiljö, alltid med säkerheten i första rummet.

Vem vi söker

Vi vill att du som söker har elutbildning på gymnasienivå och arbetslivserfarenhet inom el. Du har kunskap om krets- och enlinjeschema. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann och lösningsfokuserad. Som person har du lätt att samarbete och skapa förtroende samt har en god förmåga att planera och prioritera. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare och heltid med placering i Tingsryd. Hos oss får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken, med kollegor som gillar nytänkande och utveckling. Arbetet sker i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar. Vi tillämpar flextid i vår produktion vilket innebär att du exempelvis kan välja om du vill börja eller sluta tidigt.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.


Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023

Motivationen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding-arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chefer John Johansson 070-288 21 32 eller Sofie Håkansson 070-639 23 85

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 18 juni.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.