× Close languages

Vi söker Provare/Idrifttagare till produktionen i Tingsryd

Vi söker Provare/Idrifttagare till produktionen i Tingsryd

Har du en elutbildning och erfarenhet av provning av kompententer och anläggningar? Då erbjuder Holtab en omväxlande roll som provare.

Arbetsuppgifter

Som provare arbetare du nära eller tillsammans med vår provningsledare. Du genomför provning av våra produkter och elkraftsanläggningar i nära anslutning till vår produktion för att säkerställa rätt kvalitet innan leverans till kund. Provningen omfattar både okulär-, mekaniskt- och elektrisk funktionskontroll som dokumenteras genom ”grönade scheman” och provningsprotokoll.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara stöd till projektledare vid FAT. Du återkopplar förbättringsmöjligheter du identifierar vid provning till berörd personal för att proaktivt bidra till utveckling av medarbetare och produkter. Rollen ger dig också möjlighet att jobba förebyggande för att förhindra fel och brister och att utveckla processer.

Om dig

Vi söker dig som har elutbildning minst på gymnasienivå, gärna elkraftsutbildning på högskolenivå. Din erfarenhet från elkraftsbranschen har gett dig en förståelse kring våra produkters funktioner. Du har arbetat med provning av elektriska komponenter och elkraftsanläggningar och har erfarenhet av felsökning. Vi ser gärna att du har kännedom om branschens krav och föreskrifter och om låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, LS-system, reläskydd och kontrollutrustning.
Erfarenhet av programmering och provning av enklare reläskydd är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du trivs i en roll som ger dig möjlighet att planera ditt eget arbete och har en god förmåga att kommunicera. 

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering på vårt huvudkontor i Tingsryd. Det finns möjlighet att jobba viss del på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en grundlig introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna, produkter och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet till kompetensutveckling i en stimulerande arbetsmiljö där du själv får vara med och påverka din vardag.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till KARRIÄRFÖRETAG 2023​   

Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage: Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Vill du veta mer och ansöka?

Kontakta gärna rekryterande chef Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18 eller personalchef Pernilla Sundén på 070-148 00 30.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast den 11 januari 2023.

Välkommen med din ansökan!Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.