× Close languages

Vi söker Industrilackerare

Vi söker Industrilackerare

Vill du arbeta i ett expanderande företag i en framtidsbransch? Då är Holtab företaget för dig! Vi söker just nu en Lackerare till vår produktion i Tingsryd.

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra. 

Rollen som lackerare

Som lackerare kommer du att sprutmåla våra produkter efter rutiner och anvisningar. Inom arbetet ingår även underhåll av maskiner och utrustning. Du kommer ha daglig kontakt med olika avdelningar inom Holtab, med framför allt logistikgruppen som jobbar med material och framkörning av produkt och material.

Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Vem vi söker:

Vi söker dig som är driven och som är bekväm med ett fysiskt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ytbehandling eller sprutningsmålning. Truckkort är ett plus. Vi önskar att du som söker har verkstadsutbildning eller motsvarande gymnasieutbildning.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Det är även viktigt att du gillar att samarbeta och arbeta i team.

Det här erbjuder vi dig:

Tjänsten är tills vidare och heltid med placering i Tingsryd.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. 

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast 31 mars.

Vill du veta mer:

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Johan Ekström på 072-555 50 81. Har du frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84.

Årets karriärföretag
Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets karriärföretag 2023​. Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster