× Close languages

Vi söker Elkraftsingenjör

Vi söker Elkraftsingenjör

Nu söker vi en Elkraftsingenjör till vårt konstruktionsteam. Hos oss får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken med kollegor som gillar nytänkande och utveckling.

Holtab – en plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är härifrån vi producerar och levererar ut våra elkraftsanläggningar som ofta består av en byggnad innehållande primärställverk, transformatorer och kontrollutrustning. I snart 50 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med avancerad elkonstruktion innehållande bland annat låg- och mellanspänningsställverk, transformatorer, relä- och kontrollutrustning samt larm och övervakning. Dina underlag kommer från projektledare och sedan ansvarar du för framtagandet av bygghandling och att erforderliga krav säkerställs. Byggnation/installation och provning sker främst i vår produktionsenhet i Tingsryd. När anläggning är godkänd, genererar du relationshandling. Ansvaret för slutdokumentation ligger på projektledare medan paketering av instruktioner, manualer, ritningar hanteras av projektadministratör.

Arbetet sker i nära samarbete med projektledare, säljare, affärsstöd och produktion, där du utöver konstruktionsarbetet agerar som tekniskt stöd.

 

Om dig

Tidigare under året har vi anställt flera kollegor som är i början av sin karriär. Nu välkomnar vi några fler seniora kollegor, med minst 5 års erfarenhet eller mer inom elkraft och elkonstruktion. På så vis kan vi komplettera varandra.

Vi söker dig som har en elutbildning på högskolenivå och erfarenhet inom elkraft och system-/anläggningskonstruktion. I rollen kan du även ha nytta av praktisk erfarenhet inom el- eller elkraftsbranschen. Du har arbetat i 2D cad och känner dig bekväm i Excel. Har du erfarenhet av provning/drifttagning är det meriterande. Du är insatt i normer och standarder inom elbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror på att personal som trivs och känner motivation också känner glädje över att komma till arbetet. Känner man arbetsglädje, så gör man också ett gott jobb. Vi söker därför dig som har förmågan att bidra till just den arbetsglädjen för dig och dina arbetskamrater. Vi uppskattar också att du har högt fokus på kvalitet som du uppnår genom ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du trivs i en roll där du får ta ansvar och gillar ett gott samarbete i teamet. Teknik intresserar dig och du håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område.

 

Omfattning och placeringsort

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort på något av våra kontor i Tingsryd, Malmö eller Kungsbacka. Du har möjlighet att arbeta viss del på distans från hemmet. Resor till vårt huvudkontor och produktionsenhet i Tingsryd förekommer efter behov. Vi tror på att människor ger energi. Därför vill vi att våra medarbetare helst vill vara på plats. Men vi vet att livet blir enklare av att jobba hemifrån någon dag emellanåt, så det är också möjligt.

 

Det här kan vi erbjuda dig

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.
Läs gärna mer om oss på Holtab på www.holtab.se

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna rekryterande chef, Michael Fohlin på telefon 070-326 46 18 eller HR, Pernilla Sundén på telefon 070-148 00 30. Du är också välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ewa-Marie Åström på telefon 0738–01 04 46.

 

Ansökan

För rekryteringen ansvarar Head Consulting Group AB och det är till dem du skickar din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut eftersom vi använder oss av löpande urval. Därför kan det vara bra att inte vänta med ansökan till sista ansökningsdagen.

Ansök här >>

 

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets karriärföretag 2023    

Motivationen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage: Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!