× Close languages

Projektledare inom elkraft låg- & mellanspänning sökes

Projektledare inom elkraft låg- & mellanspänning sökes

Vill du arbeta med att planera, driva och leda projekt inom elkraft? Titta hit! Vi vill förstärka vårt duktiga projektledarteam med dig som har goda kunskaper inom lågspänningsställverk och tillhörande entreprenad.

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med cirka 170 medarbetare. Genom att kombinera vår passion för människor och samhälle med kraften i dagens teknologi ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Om jobbet
Vi söker dig som vill ta stort ansvar och driva kundspecifika affärsprojekt. Projekten avser leveranser av våra lågspänningsställverk, transformatorer och mellanspänning, antingen som installeras av kund eller av oss på Holtab.

Då vi erbjuder ett unikt koncept med prefabricerade modulhus kan projektet även handla om att utveckla och leverera en komplett anläggning i form av byggnad och komponenter ovan som installeras och provas på fabrik.

Som projektledare hos oss kommer du att driva och leda projekt genom alla faser. Du har huvudansvaret för att projektet levereras i tid, enligt kravspecifikation, med god lönsamhet och rätt kvalitet. Du jobbar parallellt med flera projekt, och dessa brukar ha ledtider på cirka 20–30 veckor.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Uppdraget överlämnas från försäljningsingenjör, därefter är du ”vd” över projektet.
• Planera projekt, aktiviteter samt göra prioriteringar under projektets gång.
• Planera in och följa upp resurser på bland annat konstruktion- och produktionssidan.
• Vara delaktig i inköp av vissa avgörande komponenter för specifika moment.
• Dokumentation, uppföljningar och återrapportering av projektstatus.
• Bygga goda relationer med kunder och leverantörer samt engagera projektmedarbetare är andra viktiga arbetsuppgifter.

Du kommer att tillhöra ett team på totalt fem projektledare och jobbar i nära samarbete med många andra kompetenser i företaget.

Slutkunderna för projekten befinner sig oftast i Sverige, men det kan även förekomma kontakter och leveranser mot övriga nordiska länder. Tjänsten innebär därför en del resdagar.

Din profil
Vi söker dig som är driven och kommunikativ samt har tidigare erfarenhet av elkraftsområdet – gärna lågspänningsställverk och tillhörande entreprenad. Du är tekniskt intresserad, och kommer från en tidigare roll som projektledare, ledande montör eller liknande.

På Holtab gillar vi att arbeta tillsammans och värdesätter därför din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer. Du drivs av att nå resultat, arbeta självständigt och ta ansvar. Ordning och reda är din grej, och det hjälper både dig och projekten att lyckas.

Vi söker dig som har:
• Relevant teknisk utbildning och/eller bakgrund
• Erfarenhet av elkraftsområdet och tillhörande entreprenad
• Förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i tal och skrift
• B-körkort

Det här kan vi erbjuda dig
Tjänsten är tillsvidare, heltid med placeringsort Tingsryd (möjlighet till visst distansarbete finns, 1–2 dagar i veckan exempelvis från vårt kontor i Växjö eller hemifrån).

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna rekryterande chef, Michael Fohlin, tel 070-326 46 18.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Holtab.

Ansök
Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 4/8 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.