× Close languages

Nyutbildad inom el? Vi söker elmontör

Nyutbildad inom el? Vi söker elmontör

Vi på Holtab arbetar i en spännande bransch, till stor del driven av den pågående elektrifieringen och energiomställningen. Därför behövs din kompetens inom el extra mycket just nu. Vill du arbeta med härliga kollegor i ett framgångsrikt företag med stora möjligheter till utveckling? Då är Holtab företaget för dig. 

Vi är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Rollen som elmontör

Vi söker dig som vill arbeta som elmontör på vår fabrik i Tingsryd. Som elmontör monterar och installerar du komponenter elektriskt och mekaniskt, arbetet kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-, enlinjeschema- och kopplingstabeller.

Vi har flera olika avdelningar vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter. Allt arbete sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att leverera produkter av hög kvalitet.

Vem vi söker:

I den här tjänsten vänder vi oss till dig som snart blir klar med din gymnasieutbildning inom el eller har ett eller ett par års erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Det är även viktigt att du gillar att samarbeta och arbeta i team.

Det här erbjuder vi dig:

Tjänsten är heltid med placering i Tingsryd.

Hos oss arbetar du i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg. Vi tillämpar flextid i vår produktion vilket innebär att du exempelvis kan välja om du vill börja eller sluta tidigt. När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

För oss är goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika csr-projekt, både lokalt och globalt. Vi har ett brett engagemang för hållbarhets- och mångfaldsfrågor, och arbetar till exempel aktivt för att locka fler tjejer till elbranschen.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets karriärföretag 2023​.

Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan. Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast 31 maj.

Vill du veta mer:

Kontakta gärna någon av de rekryterande cheferna:

Ola Rosberg (Lågspänning Projekt) på telefon 073-145 12 18

John Johansson (Högspänning Produkt) på telefon 070-288 21 32

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du:

Martina Karlsson HR på telefon på 073-140 11 84

 Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster