× Close languages

Vi söker kvalitetstekniker

Vi söker kvalitetstekniker

Vill du ha en utvecklande roll som kvalitetstekniker i ett expanderande företag inom en framtidsbransch? Välkommen till oss på Holtab.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetstekniker på Holtab stöttar du verksamheten i det systematiska kvalitetsarbetet. Du tar genom analyser fram förslag på fokusområden och är med och driver förbättringsarbetet. En viktig del av rollen är att koordinera komplexa avvikelser genom att bidra vid rotorsaksanalyser och korrigerande åtgärder. Vid framtagande av rutiner och instruktioner är du ett stöd för organisationer. Rollen ger dig också möjlighet att vara med och utvecklar såväl lednings- som avvikelsessystem.

Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas och därmed bredda dina arbetsuppgifter inom kvalitet.

Om dig

Vi vänder oss till dig som antingen nyligen blivit klar med din utbildning inom kvalitet eller har några års erfarenhet från liknande roll. Vi ser gärna att du har kunskap inom kvalitetsverktyg som exempelvis 5 Why och 8D. Du har en god förståelse för standards samt lednings- och kvalitetssystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är en lagspelare som är bekväm i en drivande roll. Du har en god analytisk förmåga, är kommunikativ samt genuint intresserad av att vara med och bidra till kvalitetsarbetet inom Holtab och därmed vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Karriärföretag 2023

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag 2023. Motivationen som följde med utmärkelsen känns fin i både hjärta och mage:
Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding-arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!  

Det här kan vi erbjuda dig

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Placeringsort Tingsryd, med möjlighet att jobba viss tid på distans.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer och ansöka?

Vi är nyfikna på dig och gör löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men senast den 25 mars 2022.

Om du har frågor, kontakta gärna vår kvalitets- och miljöchef Karin Lundstedt på tel 070-208 63 42 eller personalchef Pernilla Sundén på tel 070-148 00 30.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Fler Lediga tjänster