× Close languages

Intresseanmälan – montörer till vår produktion i Tingsryd

Intresseanmälan – montörer till vår produktion i Tingsryd

Som montör på Holtab arbetar du med att montera mekaniska och elektriska komponenter i våra produkter. För närvarande söker vi inte montörer aktivt men du är välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Som montör på Holtab tillhör du ett team på 15–20 personer som arbetar med att montera mekaniska och elektriska komponenter i Holtabs produkter. Monteringen görs efter anvisningar, krets- och enlinjeschema. All montering sker i en säker, ren och ljus arbetsmiljö där vi tillsammans, genom gott samarbete, ser till att leverera produkter av allra högsta kvalitet.

Utbildning/erfarenhet

  • Du har en el- eller verkstadsgymnasieutbildning och/eller några års praktisk erfarenhet från elmontage eller tillverkningsindustrin.
  • Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav
  • Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem.

Förmåga

  • Som person är du nyfiken och vill lära dig nya saker
  • Du är öppen, kommunikativ och kan arbeta i team
  • Du har en vilja att ge god service både gentemot kollegor och kunder

Vi erbjuder dig en produktiv arbetsplats på ett stabilt och växande företag med många karriärvägar. Arbetsklimatet hos oss präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där vi alla tillsammans utvecklar Holtab och gör våra kunder nöjda. På Holtab har vi korta beslutsvägar, så din möjlighet till påverkan är stor både organisatoriskt och när det gäller din egen kompetensutveckling. Förmåner vi erbjuder är bland annat flextid, friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Ansök

För närvarande söker vi inte montörer aktivt men du är välkommen att skicka in en intresseanmälan. Skicka in ett fullständigt cv och personligt brev där du kortfattat motiverar i text varför du är rätt person. Välkommen att skicka din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen längre ner.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.Kontaktpersoner
Andreas Henningor
andreas.henningor@holtab.se

Gruppchef högspänning

Vill du veta mer kontakta

Manuella Toro

Manuella Toro

HR

073-145 12 03

manuella.toro@holtab.se